x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Campionate/ Quaresma rămâne la FC Porto

Campionate/ Quaresma rămâne la FC Porto

de Ovidiu Ciutescu    |    23 Ian 2008   •   00:00
Campionate/ Quaresma rămâne la FC Porto

11:47 • Ricardo Quaresma şi-a prelungit contractul cu FC Porto pentru încă două sezoane, până în 2011, a anunţat, marţi, campioana Portugaliei, informează AFP. "FC Porto a prelungit pentru încă două sezoane, adică până la 30 iunie 2011, contractul cu jucătorul Ricardo Quaresma", se arată într-un comunicat al grupării portugheze.

Ricardo Quaresma şi-a prelungit contractul cu FC Porto pentru încă două sezoane, până în 2011, a anunţat, marţi, campioana Portugaliei, informează AFP. "FC Porto a prelungit pentru încă două sezoane, adică până la 30 iunie 2011, contractul cu jucătorul Ricardo Quaresma", se arată într-un comunicat al grupării portugheze.

VEDETĂ. Atacantul în vârstă de 24 de ani, format la Sporting Lisabona, joacă la FC Porto din 2004, după o scurtă trecere pe la FC Barcelona în 2003-2004. FC Porto a mai anunţat că a achiziţionat în totalitate şi drepturile sportive ale lui Quaresma, din care 9 la sută aparţineau fondului de investiţii First Portuguese Player Fund, şi a altor trei jucători pentru o valoare totală de 1,7 milioane de euro. FC Porto ocupă în prezent primul loc în campionat, cu 11 puncte avans faţă de Benfica Lisabona.

×
Subiecte în articol: magazin porto