x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Campionatului Naţional de Grătar. Etapa întâi.

Campionatului Naţional de Grătar. Etapa întâi.

de Sebastian S. Eduard    |    25 Mai 2012   •   18:27
Campionatului Naţional de Grătar. Etapa întâi.

Campionatul intern de fotbal s-a dat, iar cel european nu a inceput inca. Cupa Romaniei a fost si ea adjudecata ca si Europa League si Champions League. Ce ne mai ramane? Pe cale de a cadea intr-o depresie am aflat in ultimul moment de Campionatul National de Gratar organizat de Golden Brau. "Mishto', cum ar zice un candidat la Primarie.

Cu acest gand salvator m-am infiintat, sambata, la intrarea in Parcul Tineretului. Initial am crezut ca va trebui sa "stau in poarta' si sa prind gratarele din zbor. Gresit! Experienta ulterioara mi-a demonstrat ca nu era vorba de un campionat de mancat gratare – treaba la care ma pricepeam avand in vedere un anumit numar de kilograme la care doamna Billig s-ar uita cu dispret – ci un campionat de facut gratare. Va scutesc de amanuntele sforaitoarea (sfaraietoare, cum doriti) – tot ceea ce va spun este ca echipa al carui umil membru am fost, alaturi de Raluca Lazarut, Cristi Dorombach (Piticu, pentru cunoscatori) si Ivo Bobal a castigat competitia. Pam.Pam!

Cateva cifre.
Ce a fost cu intrecerea? Competitia din acest week-end a fost prima etapa din competitia nationala, care se va desfasura si in alte 6 orase ale tarii: Iasi, Ploiesti, Arad, Craiova, Galati si Cluj. Campionatul National de Gratar Golden Brau se desfasoara in perioada 19 mai - 22 iulie 2012 si se va incheia cu Marea Finala de la Bucuresti, din zilele de 21 si 22 iulie, in cadrul careia cea mai iscusita echipa in pregatirea gratarului va castiga marele premiu de 5000 de euro.

Pe Facebook
Campania care poarta numele "Campionatul National de Gratar Golden Brau' este promovata pe diverse canale media online si offline, cu un accent puternic pe social media. Astfel, consumatorii Golden Brau pot viziona spotul pe diverse posturi de televiziune si pot afla informatii actualizate despre competitie pe pagina oficiala de Facebook a marcii: http://www.facebook.com/GoldenBrau.

In competitia "Campionatul National de Gratar' au intrat si echipe formate din vedetele Andreea Mantea si Raluca Lazarut, jurnalisti, bloggeri si cititori ai blogurilor pentru o intrecere gastronomica demna de o duminica petrecuta cu prietenii in aer liber. Pana pe data de 22 iulie, echipele inscrise in campionat isi vor putea demonstra maiestria in pregatirea celor mai delicioase bucate pentru gratar. Creativitatea de care dau dovada, prezentarea preparatelor si imbinarea gusturilor cu cel al berii Golden Brau sunt principalele criterii pe baza carora concurentii vor fi evaluati.

×