x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Captura vieţii. Un pescar englez a prins un scafandru la undiţă!

Captura vieţii. Un pescar englez a prins un scafandru la undiţă!

19 Aug 2011   •   11:07
Captura vieţii. Un pescar englez a prins un scafandru la undiţă!

John Goldfinch, un pescar de 61 de ani, din Anglia, aflat la pescuit de scrumbie in sudul tarii, a prins in undita un scafandru, pe care l-a confundat initial cu un peste enorm.

Entuziasmul barbatului, care credea ca va avea parte de captura vietii sale, s-a transformat in soc cand a vazut un scafandru iesind la suprafata, la 15 metri de mal, strigandu-i ca a fost agatat de carlig. Din nefericire pentru scafandru, carligul i se infipsese intre picioare.

'Prietenii mei se tavaleau pe jos de ras. I-am strigat la randul meu scafandrului ca imi pare rau, iar el a zis ca este in regula. Apa era destul de tulbure si chiar n-am vazut ceea ce prinsesem de fapt'.

La cateva secunde a iesit la suprafata si prietena scafandrului agatat, care l-a ajutat sa-si scoata carligul si i l-a inapoiat pescarului.

'Chiar si-a cerut si scuze', a povestit pescarul, adaugand ca scafandrul nu purta un costum regulamentar, care sa-l faca vizibil, astfel incat vina este numai a lui.

'Cand i-am povestit sotiei ce-am patit, mi-a spus ca se bucura ca n-am adus captura acasa, pentru ca n-ar fi putut sa manance un scafandru intreg', a mai glumit pescarul.

Este al doilea caz de acest fel, petrecut anul acesta. In februarie, Jeff Klein, un pescar din Minnesota, a prins si el un scafandru, pe lacul Waconia. Scafandrul a reusit sa-si scoata carligul cat inca era sub apa si i l-a predat pescarului cand a iesit la suprafata. 'Era sa fac atac de cord', a povestit pescarul dupa incident.

×