x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Carla Bruni, plătită cu salariul minim pentru rolul din filmul lui Woody Allen

Carla Bruni, plătită cu salariul minim pentru rolul din filmul lui Woody Allen

13 Sep 2010   •   00:00

Prima doamnă a Franţei, Carla Bruni Sarkozy, a fost plătită cu salariul minim de doar 150 de euro pe zi, pentru micul rol jucat în ultimul film semnat de Woody Allen, conform The Telegraph, citat de Agerpres.



Fostul supermodel, ce era obişnuită să câştige mii de euro pe oră la defilările de modă, a primit salariul minim pentru actori şi figuranţi în timp ce filma la Paris, conform informaţiei publicate de site-ul francez Bakchich.com.

"Aceasta este suma minimă obţinută de figuranţii din acest film", conform materialului publicat de site-ul francez despre pelicula în care pot fi văzuţi Owen Wilson şi Marion Cotillard.

O afacere excelentă pentru Woody Allen, mai notează site-ul citat, pentru că în schimbul acestui salariu minim, regizorul american a profitat de pe urma participării la filmări a Carlei Bruni şi prin faptul că a obţinut în timp record toate autorizaţiile necesare pentru a filma la Paris, într-un cadru de securitate foarte strict, asigurat de serviciile speciale franceze care au grijă de prima doamnă.

×
Subiecte în articol: lumea