x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cartea "Crimele lui Josef Fritzl", cadoul perfect pentru taţi

Cartea "Crimele lui Josef Fritzl", cadoul perfect pentru taţi

19 Iun 2009   •   00:00
Cartea "Crimele lui Josef Fritzl", cadoul perfect pentru taţi

Clienţii unei librării din Marea Britanie au rămas uimiţi, după ce au observat cartea "Crimele lui Josef Fritzl" la standul dedicat taţilor. Cartea în care "monstrul din Austria" povesteşte cum şi-a violat şi sechestrat fiica a fost considerată de proprietarii librăriei cadoul perfect pentru taţi.



Chiar lângă standul de cărţi era plasată şi o pancartă cu sloganul "Taţii sunt eroi", arată The Sun, citat de antena3.ro.

Matt James, în vârstă de 29 de ani, căuta un cadou pentru tatăl său când a observat cartea. "Sunt nebuni?! Fritzl e probabil cel mai rău tată din lume. Ceea ce le-a făcut copiilor lui este înfiorător!"

Dad Ian Bennett, în vârstă de 44 de ani, a declarat că ar fi îngrozit dacă fiica lui i-ar face un astfel de cadou. "Ce persoană întreagă la cap ar vrea să ofere tatălui un asemenea cadou?", a spus bărbatul.

Cartea "Crimele lui Josef Fritzl" ( The Crimes of Josef Fritzl) oferă detalii despre modul în care acesta şi-a violat fiica timp de 24 de ani şi despre cum a sechestrat-o în pivniţa casei. "Monstrul din Austria", care a fost condamnat la închisoare pe viaţă, i-a făcut şapte copii fiicei lui. Fritzl a incinerat şi îngropat unul dintre copiii pe care i-a făcut cu fiica lui. Bebeluşul murise la trei zile de la naştere.

Cartea a fost scrisă de jurnaliştii Stefanie Marsh şi Bojan Pancevski.

Un purtător de cuvânt al librăriei a declarat: "Vă mulţumim că ne-aţi atras atenţia referitor la această situaţie. Vom rectifica problema cât de curând". (V.A.)

×
Subiecte în articol: lumea