x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cât de private sunt fotografiile pe Facebook? Vezi imaginile personale cu Mark Zuckerberg care au fost făcute publice din cauza unei erori

Cât de private sunt fotografiile pe Facebook? Vezi imaginile personale cu Mark Zuckerberg care au fost făcute publice din cauza unei erori

07 Dec 2011   •   12:41
Cât de private sunt fotografiile pe Facebook? Vezi imaginile personale cu Mark Zuckerberg care au fost făcute publice din cauza unei erori

Mai multe fotografii private ale sefului Facebook Mark Zuckerberg au fost facute publice dupa ce un expert in internet a reusit sa le acceseze din cauza unei erori a retelei de socializare, scrie Daily Mail.

Eroarea, care a fost remediata, permitea utilizatorilor Facebook sa acceseze fotografiile altor persoane, chiar daca acestea erau private. Utilizatorii puteau vedea imaginile private ale unei persoane pentru a raporta daca sunt nepotrivite pentru reteaua de socializare.

Reprezentantii Facebook au spus ca eroarea a fost temporara si a fost rezolvata, mentionand ca in timpul defectiunii nu tot continutul a putut fi accesat. Ei au declarat ca eroarea s-a petrecut din cauza unei tentative de spargere a codurilor companiei.

Imaginile cu Mark Zuckerberg au fost facute publice dupa ce inginerul software Mike Rundle a postat un link catre acestea pe site-ul www.imgur.com.

In majoritatea fotografiilor private ale fondatorului Facebook, acesta apare impreuna cu iubita sa Priscilla Chan. Intr-una dintre imagini, Mark Zuckerberg discuta cu presedintele SUA Barack Obama, in fundal putand fi observat si directorul Google, Eric Schmidt. Au mai fost facute publice si imagini cu seful Facebook in timp ce se distreaza. (L.I.)

×