x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Catherine Zeta-Jones este furioasă pe medicii soţului ei

Catherine Zeta-Jones este furioasă pe medicii soţului ei

03 Sep 2010   •   00:00

A doua zi după apariţia televizată a soţului ei, actorul Michael Douglas, la David Letterman Show, Catherine Zeta-Jones şi-a exprimat nemulţumirea faţă de corpul medical american. Michael Douglas se luptă acum cu un cancer de gât, din cauza căruia şi-ar putea pierde vocea, scrie site-ul closermag.fr, citat de Agerpres.



La David Letterman Show, Michael Douglas a declarat că boala sa, cancerul, "este foarte avansat". S-a înţeles că a fost descoperit târziu...În plus, la chimioterapie, începută acum două săptămâni, s-a descoperit că boala se întinsese de la baza limbii la nas.

Catherine Zeta-Jones acuză medicii că nu l-au tratat mai devreme pe Michael Douglas: "Sunt furioasă că ei (medicii - n.r.) n-au depistat cancerul mai devreme! Michael se plângea de dureri puternice de gât şi nu s-a găsit nimic!" Ea face acum tot ce poate să-şi ajute soţul pe parcursul celor opt săptămâni de tratament, dar, văzându-l cum suferă, se simte epuizată. "Ştiu că ar trebui să fiu mai puternică. Dar, din punct de vedere emoţional, nu mai pot suporta...Cel mai rău este să-l văd pe Michael obosit. El, care nu obosea niciodată!"

Cu o seară înainte, la emisiunea lui David Letterman, Douglas anunţa că are "80% şanse de vindecare", adăugând că este foarte hotârăt să lupte împotriva bolii, care ar fi urmarea anilor de consum de alcool şi ţigări, dar şi a anului "foarte stresant" prin care a trecut. Spunând asta, el s-a referit la fiul său, Cameron, 31 de ani, închis pentru consum şi vânzare de droguri, şi la fosta lui soţie, Diandra, care, la zece ani de la divorţ, îi mai cere bani.

×
Subiecte în articol: lumea