x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun "Ce caută Michael Jackson pe capota maşinii mele?"

"Ce caută Michael Jackson pe capota maşinii mele?"

15 Iul 2009   •   00:00
"Ce caută Michael Jackson pe capota maşinii mele?"

La fel de fantomatic ca şi în apariţia televizată cu care a ţinut să onoreze CNN-ul, Michael Jackson, ţine să alimenteze isteria creată în jurul morţii sale printr-o nouă apariţie, de data aceasta pe capota unei maşini.



0-96944-untitled1.jpg
Click pentru a mări imaginea

Înarmat cu o cameră foto, un constructor din Stafford, Marea Britanie, s-a apucat să imortalizeze Rover-ul său în vederea unei vânzări ulterioare. În momentul în care a descărcat instantaneele pe calculatorul său a remarcat că alături de Rover a ţinut să-şi imortalizeze prezenţa chiar Michael Jackson, ba chiar cu una pereche de aripi de înger în dotare.

Evenimentul, petrecut la doar 13 ore de la oficializarea decesului starului pop, s-a petrecut într-un mediu ostil, nici constructorul şi niciun alt membru al familiei sale nefiind fani declaraţi ai cântăreţului.
Circumspect, acesta a verificat plăsmuirea prin interogarea altor persoane, verdictul acestora - "Ăsta-i Jacko!", l-a îndemnat să facă publlcă fotografia, deşi admite că doar un joc de lumină a făcut ca norii să întrupeze această formă pe capota maşinii sale.

Pentru amatorii de suveniruri, maşina este încă de vânzare, la 650 de lire sterline. În rest, ne putem pregătii pentru următoarele apariţii într-o pâine, trunchi de copac, roşie, varză, castravete.... răbdători să fim!
telegraph.co.uk

×
Subiecte în articol: lumea