x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cea mai tare meserie din lume: dezvirginator. Atenţie, are şi riscuri mari

Cea mai tare meserie din lume: dezvirginator. Atenţie, are şi riscuri mari

de Mihai Dumitrescu    |    Dumitrescu Mihai    |    08 Sep 2011   •   15:10
Cea mai tare meserie din lume: dezvirginator. Atenţie, are şi riscuri mari

In Guam (o insula din Vestul Oceanului Pacific) sunt barbati care au meseria de "dezvirginator". Prin lege, in Guam, tinerele nu se pot casatori virgine, asa ca, atunci cand vor sa se casatoreasca, platesc un barbat pentru a le dezvirgina. Toate aceste informatii s-au raspandit foarte repede cu ajutorul internetului, dar esentialul a fost omis.

Ca pentru orice job, cine vrea sa ajunga "dezvirginator" in Guam, trebuie sa treaca prin etapa de recrutare. Apoi va trebui sa-si faca un control medical, dupa care i se da o virgina pentru proba de lucru.La sfarsit, un "evaluator de dezvirginare" verifica organul feminin de reproducere pentru a stabili calitatea.

Daca trece de aceasta proba, barbatul va primi numele oficial de "dezvirginator", daca nu, va fi spanzurat, deoarece se va considera ca a vrut doar sa profite de virginitatea fetei pentru placerea sa, ceea ce este ilegal.

Foarte multi tineri s-au mutat in Guam in speranta ca vor avea una dintre aceste meserii de vis, dar dezamagirea a venit putin mai tarziu, atunci cand au aflat ca legea spune ca, daca dezvirginezi o fata, trebuie apoi sa o iei de sotie. O lege aberanta, ale carei prevederi se bat cap in cap: meseria ca atare exista, dar prin acelasi act normativ este prevazuta si "sanctiunea".

Desigur, te gandesti ca te poti insura, iar apoi sa te intorci in tara ta. Dar si acest lucru este ilegal, deoarece in Guam nu poti parasi tara daca esti casatorit de mai putin de 7 ani. Cu siguranta, in cei 7 ani, vei pierde orice legatura cu cei din tara ta si atunci nu mai are rost sa te intorci si sa o iei de la capat.

De fapt, aceste legi au fost puse in aplicare de catre guvern pentru binele poporului Guam, pentru ca mai multi oameni sa-si formeze o noua familie si pentru ca mai putine fete care sa sufere dupa virginitatea lor - nu pentru barbati care isi doresc un job 'de vis".

×