x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cea mai tare reclamă de Crăciun: Vezi clipul care a avut 500.000 de vizualizări în doar câteva ore (VIDEO)

Cea mai tare reclamă de Crăciun: Vezi clipul care a avut 500.000 de vizualizări în doar câteva ore (VIDEO)

15 Noi 2011   •   11:26
Cea mai tare reclamă de Crăciun: Vezi clipul care a avut 500.000 de vizualizări în doar câteva ore (VIDEO)

Micutul Lewis McGowan a devenit vedeta datorita rolului interpretat in reclama de Craciun pentru lantul de magazine John Lewis, clipul strangand sute de fani pe Facebook si Twitter, scrie thesun.co.uk.

Baiatul de sapte ani numara zilele pana vine Craciunul pentru a le oferi cadouri parintilor sai. In ziua mult asteptata, ignora cadourile de langa pat si ia repede din dulap ce pregatise pentru familia sa. Se duce repede in camera parintilor si le arata fericit surpriza.

Reclama care are o durata de aproximativ 90 de secunde a avut peste 500.000 de vizualizari pe Youtube in primele ore dupa ce a fost lansata. Clipul a facut senzatie si pe Twitter, Phillip Schofield scriind un mesaj in care marturisea ca baietelul l-a emotionat pana la lacrimi.

Parintii lui Lewis, Stuart si Julie, au fost impresionati cand au vazut reclama vineri pentru prima oara.

Tatal baiatului a declarat ca micutul este in realitate exact ca personajul interpretat."Este foarte grijuliu. Anul trecut, in scrisoarea pentru Mos Craciun nu a vrut nimic pentru el, doar pentru familia sa "cel mai frumos Craciun din lume". Si l-a mai rugat sa-i aduca o ceasca de ceai pentru ca "mama sa le colectioneaza", a spus Stuart.
Lewis locuieste impreuna cu familia sa in Hamilton, Scotia, si a fost ales pentru aceasta reclama din sute de baieti.

Avand inclinatii inspre actorie de cand era mic, Lewis a fost inscris la o agentie impreuna cu fratele lui Conor si cu Stuart, in momentul in care tatal sau a dorit o schimbare de cariera cand si-a pierdut postul de agent imobiliar din cauza recesiunii.

Tatal sau, care a jucat in seriile BBC "Garrow's Law" si "Lip Service", a spus ca Lewis a fost foarte entuziasmat cand a aflat ca fost ales pentru reclama. Micutul este atat de incantat de debutul sau incat i-a spus bunicii lui ca vrea sa fie "actor pentru totdeauna".

Julie a spus ca fiul ei este la fel de bun la magie precum la actorie.
Actorul preferat al lui Lewis este Daniel Radcliffe, celebru pentru interpretarea baiatului vrajitor Harry Potter. "Mi-ar placea sa fac filme ca el", a spus micutul.

×
Subiecte în articol: craciun iarna sarbatori reclama