x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cei doi bărbaţi care l-au ameninţat pe Ilie Dumitrescu, arestaţi

Cei doi bărbaţi care l-au ameninţat pe Ilie Dumitrescu, arestaţi

de Nicoleta Craciun    |    28 Feb 2008   •   00:00
Cei doi bărbaţi care l-au ameninţat pe Ilie Dumitrescu, arestaţi

Cei doi bărbaţi acuzaţi că l-ar fi ameninţat pe fostul fotbalist Ilie Dumitrescu vor fi arestaţi preventiv pentru 29 de zile, după ce Tribunalul Bucureşti a admis, joi, contestaţia procurorilor la decizia instanţei inferioare de cercetare în libertate a acestora.

 

Contestatia procurorilor la decizia Judecătoriei Sectorului 3 de respingere a propunerii de arestare preventivă a celor doi s-a judecat, miercuri, la Tribunalul Bucureşti.

În timpul şedinţei de judecată, procurorii au cerut arestarea preventivă pentru 29 de zile a lui Onu Laurenţiu Constantin şi Marius Stoica, acuzaşi de ultraj contra bunelor moravuri şi santaj în cazul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu, pe motiv că reprezintă un pericol public în raport cu fapta pe care au săvârşit-o.

Tribunalul Bucureşti a decis, joi, arestarea preventivă în cazul celor doi bărbaţi, admitand astfel contestatia procurorilor.

În urmă cu două săptămâni, Judecatoria Sectorului 3 a respins propunerea de arestare preventivă a celor doi bărbaţi. Jandarmul implicat în acest caz nu a fost prezentat instantei.

Fostul fotbalist Ilie Dumitrescu a fost ameninţat de trei bărbaţi înarmaţi - printre care şi un jandarm angajat la o unitate din Bucureşti -, care au intrat în galeria sa de artă, din centrul Capitalei. Aceştia au fost identificaţi şi audiaţi de poliţiştii Secţiei 10 din Capitală la scurt timp de la producerea incidentului.

 

În legătură cu jandarmul implicat în acest caz, purtatorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, căpitanul Marius Teodorescu, declară că la Jandarmeria Română s-a deschis o anchetă în cazul militarului, urmând ca împotriva sa să fie luate sau nu măsuri, în funcţie de rezultatele anchetei Poliţiei.

 

Ministrul Internelor Cristian David a cerut Jandarmeriei Române să analizeze cu atenţie cazul jandarmului care, împreuna cu alte persoane, l-au intimidat pe fostul fotbalist Ilie Dumitrecu, apreciind că acest aspect este "de netolerat pentru statutul profesional al personalului MIRA".

×
Subiecte în articol: magazin ilie dumitrescu