x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cel mai mic oraş american a fost scos la licitaţie. Vezi cât costă şi ce populaţie are

Cel mai mic oraş american a fost scos la licitaţie. Vezi cât costă şi ce populaţie are

04 Apr 2012   •   15:02
Cel mai mic oraş american a fost scos la licitaţie. Vezi cât costă şi ce populaţie are

Buford se afla in statul american Wyoming, are un singur locuitor, se prezinta drept cel mai mic oras din Statele Unite si a fost scos la licitatie pentru suma de 100.000 de dolari!

Cumparatorul va beneficia, conform AFP, de un teren de 40 de kilometri patrati, o casa cu trei camere si garaj si de un turn de transmisii de telefonie mobila.

Buford a avut candva 2.000 de locuitori, dar dupa ce trenurile au incetat sa mai opreasca in acest oras, oamenii au plecat rand pe rand.

Ultimul locuitor din Buford, Don Sammons, in varsta de 61 de ani, caruia ii apartin cladirile, s-a stabilit cu familia aici in 1980, insa, ulterior, sotia sa a decedat, iar fiul sau a plecat din localitate.

Astfel ca Sammons, care se prezinta drept "primarul" orasului unde a trait "cei mai frumosi ani", considera ca "este vremea sa ies la pensie", intr-un interviu acordat unei televiziuni locale.

Pe site-ul auctionnetwork.com, unde se desfasoara licitatia, se precizeaza ca proprietatea "include o pompa de benzina, cutii de scrisori ale Postei americane". Exista de asemenea o scoala construita in 1905, un fost grajd folosit ca garaj, un hangar si un hambar.

Cei care doresc sa achizitioneze oraselul trebuie sa se inregistreze pana miercuri si sa depuna ca garantie 50.000 de dolari.

×
Subiecte în articol: oras licitatie american