x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cel mai puternic băieţel din lume a crescut! Giuliano Stroe face flotări susţinut de sticle

Cel mai puternic băieţel din lume a crescut! Giuliano Stroe face flotări susţinut de sticle

27 Ian 2012   •   16:07
Cel mai puternic băieţel din lume a crescut! Giuliano Stroe face flotări susţinut de sticle

Giuliano Stroe, baietelul care face 21 de tractiuni la bara in 56 de secunde sau 140 de flotari in aproape patru minute, a hotarat ca e timpul sa se evidentieze oferind o noua proba a capacitatii sale de efort - flotari efectuate pe sticle.

Giuliano este un baietel de 7 ani plin de muschi care-si petrece timpul liber antrenandu-se la sala de forta.Clipul video postat de tatal sau pe youtube in urma cu doi ani a ravasit lumea internetului, fiind primit cu entuziasm de adeptii body-building-ului sau cu retinere de catre cei care spun ca Giuliano ar fi de fapt o marioneta asupra careia se aplica dorintele tatalui sau si ca antrenamentele ar putea sa dauneze dezvoltarii sale normale.

In 2010, tatal lui Giuliano, Iulian Stroe, declara pentru Daily Mail ca "baiatul merge cu mine la sala de antrenament de cand s-a nascut. Intotdeauna l-am luat cu mine cand aveam antrenament".
Iulian a asigurat, insa, ca nu exista niciun pericol ca baiatul sa fie afectat de aceste antrenamente. "Si eu am facut acelasi lucru. Ma antrenez de cand ma stiu. In plus, nu are voie sa se antreneze singur. Daca este obosit, mergem si ne jucam", a conchis Iulian Stroe.



×
Subiecte în articol: giuliano stroe cel mai puternic baiat