x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cel mai scump spinner din lume poate fi cumpărat din Rusia

Cel mai scump spinner din lume poate fi cumpărat din Rusia

07 Iul 2017   •   13:57
Cel mai scump spinner din lume poate fi cumpărat din Rusia

O versiune de lux a jucăriei fidget spinner, considerată cea mai scumpă din lume din această gamă, a fost creată de o companie din Rusia şi poate fi achiziţionată în regim de pre-comandă contra unei sume de aproape 1 milion de ruble (13.000 de lire sterline), a anunţat joi site-ul telegraph.co.uk. 

Fidget spinner au devenit în 2017 un veritabil fenomen mondial în domeniul jucăriilor, însă copiii care sunt interesaţi de această versiune de lux vor trebui să facă economii serioase înainte de a putea să îşi permită să o cumpere, potrivit jurnaliştilor de la cotidianul britanic Daily Telegraph. 

Caviar, o companie rusească specializată în bijuterii de lux, a creat patru versiuni speciale ale acestei jucării extrem de populare. 

Cel mai scump tip de fidget spinner este acoperit cu un strat de 100 de grame din aur şi poate fi achiziţionată în regim de pre-comandă contra unei sume de aproape 1 milion de ruble (13.000 de lire sterline). 

Versiuni mai puţin costisitoare sunt de asemenea disponibile, printre acestea aflându-se un spinner decorat în culorile drapelului Rusiei, comercializat cu preţul de 14.900 de ruble (190 de lire sterline). 

Compania Caviar a lansat şi un spinner negru, ce conţine un craniu din fibră de carbon (vândut cu 190 de lire sterline), dar şi un spinner acoperit cu cristale Swarovski. 

Tipurile standard de spinnere pot fi cumpărate online cu preţuri mai mici de 5 lire sterline. Experţii în domeniu au avertizat totuşi că versiunile ieftine importate din China, care nu au legătură cu jucăriile create de brandul Caviar, pot să genereze riscuri de sănătate pentru copii. 

La începutul acestui an, compania Caviar a lansat o versiune de telefon Nokia 3310, realizată pe comandă, ce conţine un element decorativ din aur, considerat "un tribut" adus preşedintelui rus Vladimir Putin.AGERPRES

×
Subiecte în articol: cel mai scump spinner