x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Celine Dion a rămas gravidă "la rece”

Celine Dion a rămas gravidă "la rece”

de Irina Cristea    |    20 Aug 2009   •   00:00

Un embrion păstrat la congelator vreme de opt ani a fost folosit de Celine Dion în tentativa sa de a avea un al doilea copil. Potrivit site-ului Femalefirst, cântăreaţa canadiană a apelat la aceeaşi clinică unde a făcut procedurile de fertilizare in vitro pentru a rămâne însărcinată cu primul ei fiu, Rene Charles, născut în 2001.

Medicii au scos de la congelator un ovul fertilizat recoltat în urmă cu opt ani şi au făcut posibilă cea de-a doua sarcină, potrivit aceleiaşi surse. "Ea se simte bine. Până acum, totul a mers bine. Abia aştept să pot auzi bătăile inimii bebeluşului. Rene (Angelil, fostul manager şI soţul cântăreţei - n.r.) şi Celine se aşteaptă ca această sarcină să evolueze bine şi bebeluşul să fie sănătos. Fără niciun dubiu, Celine este entuziasmată", a declarat medical artistei, Zev Rosenwaks.

Celine Dion a luat hotărârea de a avea un al doilea copil în 2007, după ce a terminat seria de concerte susţinute în Las Vegas şi s-a consultat cu medicul ei. "Sper să rămân gravidă din nou. Nu îmi fac prea multe speranţe. Cu toate acestea, am fost deja binecuvântaţi. Am încercat şase ani pentru a-l avea pe Rene-Charles. Avem deja copilul nostru minune", a declarat ea în emisiunea găzduită de Oprah Winfrey.

×
Subiecte în articol: lumea celine dion fertilizare ovul congelat