x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Celine Dion vorbeşte despre gemeni, pentru prima dată de la naşterea acestora

Celine Dion vorbeşte despre gemeni, pentru prima dată de la naşterea acestora

09 Dec 2010   •   15:38
Celine Dion vorbeşte despre gemeni, pentru prima dată de la naşterea acestora
Sursa foto: /REUTERS

Celine Dion şi soţul său, Rene Angelil, au, de şase săptămâni, doi băieţi pe care şi i-au dotit extrem de mult. Dion consideră că venirea lor pe lume este un adevărat miracol, după ce timp de mai mulţi ani a tot încercat să rămână însărcinată apelând la fertilizarea in vitro. Acum, cântăreaţa a hotărât să împărtăşească şi publicului o bucăţică din miracolul pe care îl trăieşte, acceptând să dea un interviu pentru Larry King şi să apară pe coperta revistei Hello! Canada.

Celine Dion spune că aceşti copii i-au făcut viaţa extraordinară dar că încă nu îşi dă seama cum fac faţă majoritatea femeilor în aceste situaţii. "În fiecare zi Rene mă întreabă dacă am dormit bine. Iar eu sunt: "Glumeşti, nu? Nu există somn!"", spune cântăreaţa, citată de dailymail.co.uk. Ea mai adaugă şi că, deşi e foarte curând, a început să observe diferenţe de personalitate între cei doi bebeluşi. "Nelson este un Angelil. Eddy este Dion", povesteşte ea, adăugând că a existat un moment în care a fost foarte încurcată în ceea ce priveşte copiii, nereuşind să îi diferenţtăieze foarte bine la început. "Băieţii nu sunt identici. I-am denumit Bebeluşul A şi Bebeluşul B", spune cântăreaţa. "Dar eram totuşi destul de confuzi în privinţa lor. După o săptămână am decis că trebuie să îi numim după doi eroi ai noştri. Pe cel pe care îl cheamă Nelson l-am numit după Nelson Mandela. Am fost în Africa de Sud în timpul ultimului turneu şi a fost un impact foarte mare să îl cunosc, e un adevărat erou, aşa că am decis să numim un fiu după el." Cel de-al doilea fiu, Eddy, a primit numele inspirat după cel al lui Eddy Marnay, textierul care a lucrat  la cinci albume ale lui Celine Dion în limba franceză. "Am vrut ca fiii noştri să poată fi capabili să afirme că au fost numiţi după doi oameni minunaţi".

Celine Dion a mai vorbit cu Larry King şi despre încercările nereşite de a rămâne însărcinată. "Am încercat de cinci ori până acum. La ce-a de-a şasea încercare am reuşit, şi am fost bincuvântaţi de două ori. Este extraordinar să fim părinţi din nou", a povestit cântăreaţa. Ea mai adăugat că, de fapt, ar fi trebuit să fie trei copii, dar pe unul dintre ei l-a pierdut pe parcursul evoluţiei sarcinii. "Unul dintre bebeluşi a decis să renunţe pentru a-i ajuta pe ceilalţi doi să supravieţuiască. Medicii au spus că atunci când ceva nu este în ordine, natura işi face treaba. Încă mă mai gândesc la cel care a dat înapoi, Cred că fiecare femeie se gândeşte la cel mic care nu este acolo.", s-a destăinuit cântăreaţa.

În plus, ea mai vorbit sincer şi despre presiunea pe care o implică faptul de a fi mamă "Nu dorm aproape deloc. Este uimitor cât poţi rezista fără somn. Băieţelul meu, Rene-Charles are gebră, şi ar vreau să fiu acolo pentru el, dar trebuie să îi hrănesc pe cei mici la fiecare două ore şi jumătate, apoi am timp liber în jur de 25 de minute în care mă gândesc dacă să fac duş, să mănânc sau să dorm. Este op provocare foarte mare şi este uimitor. Toată ziua sunt numai în pijama şi este copleşitor dar bine." a mai povestit Dion.

Celine Dion şi Rene Angelil sunt căsătoriţi din 1994, iar primul lor fiu s-a născut în anul 2001. Rene Angelil este şi managerul soţiei sale, de-a lungul anilor spunându-se că el este cel care a stat la baza succesului pe care l-a avut Celine Dion pe plan mondial.

×
Subiecte în articol: copii celine dion fertilizare in vitro