x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Charlie Sheen către Lindsay Lohan: "Controlează-ţi impulsurile!"

Charlie Sheen către Lindsay Lohan: "Controlează-ţi impulsurile!"

17 Feb 2011   •   17:57
Charlie Sheen către Lindsay Lohan: "Controlează-ţi impulsurile!"
Sursa foto: Phil McCarten/REUTERS

Ca de la un dependent la altul, Charlie Sheen îi dă sfaturi lui Lindsay Lohan în privinţa consumului excesiv fie de droguri, fie de alcool.

În timpul unui show de televiziune, Charlie Sheen a vorbit despre problemele pe care le are cu alcoolul şi a fost întrebat dacă are să îi spună ceva lui Lindsay Lohan. "Dacă o chemaţi pe Lindsay în emisiune, vin şi eu. Am câteva lucruri pe acre i le-aş recomanda. Controlează-ţi impulsurile! Încearcă să gândeşti puţihn lucrurile înainte de a le face", ar sfătui-o Sheen pe Lohan, care tocmai a ieşit dintr-o clinică de dezintoxicare iar acum este acuzată că ar fi furat un colier vfaloros dintr-un magazin de bijuterii. "Nu am fost la magazinul ăla, colierul, treaba aia, brăţara, cui îi pasă? Toţi sunt atât de disperaţi să acuze fără să aibă măcar o dovadă clară", a mai spus actorul, citat de Huffington Post.

Am putea spune că sfaturile sunt bune atât pentru Lohan, cât şi pentru Sheen. Actorul nu s-a lăsat nici pe el deoparte, el vorbind şi despre greşelile sale. "Oamenii trebuie să înţeleagă cât de recunoscător sunt că s-a gândit cineva să intervină în situaţia mea", a spus Sheen, fâcând referire la incidentul major care a avut loc anul trecut într-un hotel, unde actorul a distrus o cameră după ce a consumat cantităţi mari de alcool. "Nu vreau să spun despre cine este vorba, însă, practic, cei de la Viacom (compania care produce serialul "Doi bărbaţi şi jumătate" n.r.) au apărut la uşa mea şi mi-au spus: "Devine din ce în mai vizibil, şi nu suntem îngrijoraţi de serial, ci de sănătatea ta". Aşa că au venit şi au zis că rebuie să oprească filmările", a mai povestit Sheen.

În urma acestei discuţii, Charlie Sheen s-a internat de bunăvoie timp de câteva săptămâni într-o clinică de dezintoxicare. Actorul mai povesteşte, însă, că, în ciuda problemelor pe care le are, nu a mers niciodată beat sau drogat pe platou, chiar dacă uneori a apărut la filmări fără să doarmă. "O dată s-a întâmplat să fiu atât de obosit încât l-am rugat pe regizor să mute semnul unde trebuia să fie poziţia mea mai aproape de o mobilă, ca să mă pot sprijini, altfel aş fi căzut", rememorează actorul. Şi, ca un eveniment recent în viaţa sa, Charlie Sheen menţionează că are o iubită nouă, dar nu vrea să îi divulge numele, pentru "a nu-i întoarce viaţa cu susul în jos".

×
Subiecte în articol: lindsay lohan dependenta Charlie Sheen