x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Charlie Sheen revine pe micile ecrane cu un nou serial, Anger Management

Charlie Sheen revine pe micile ecrane cu un nou serial, Anger Management

19 Iul 2011   •   14:41
Charlie Sheen revine pe micile ecrane cu un nou serial, Anger Management

La patru luni dupa ce a fost concediat din distributia serialului Doi barbati si jumatate, actorul american Charlie Sheen revine in forta, interpretand rolul principal in serialul Anger Management, o serie bazata pe filmul din 2003 cu acelsi nume, cu Jack Nicholson, Adam Sandler si Marisa Tomei in rolurile principale.

'Va fi o mare provocare pentru mine sa interpretez rolul unui individ cu mari dificultati in a-si controla furia', a declarat actorul in varsta de 45 de ani, concediat la inceputul anului din distributia serialului Doi barbati si jumatate din cauza remarcilor la adresa producatorilor care i-au reprosat abuzul de alcool si droguri.

Serialul va fi produs de Lionsgate Television, la care Sheen este actionar, nefiind date publicitatii alte detalii referitoare la distributie sau la data de lansare.

Charlie Sheen, care incasa doua milioane de dolari pentru fiecare aparitie in serialul Doi barbati si jumatate, este in proces cu studiourile Warner Brothers, carora le solicita daune de 100 de milioane de dolari pentru rezilirea unilaterala a contractului.

×