x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Charlie Sheen se însoară la sfîrşitul lui mai

Charlie Sheen se însoară la sfîrşitul lui mai

08 Mai 2008   •   00:00

Actorul american Charlie Sheen şi logodnica sa, Brooke Mueller, se vor căsători pe 30 mai, potrivit unor surse apropiate cuplului, citate de femalefirst.co.uk

Actorul american Charlie Sheen şi logodnica sa, Brooke Mueller, se vor căsători pe 30 mai, potrivit unor surse apropiate cuplului, citate de femalefirst.co.uk. Surse apropiate cuplului spun că Charlie nu îşi doreşte o nuntă luxoasă şi elegantă: "Fără cravate la nunta mea. Va fi cald. Vreau ca oamenii să se simtă confortabil". Protagonistul serialului TV "Doi bărbaţi şi jumătate" a cerut-o în căsătorie pe Brooke în iulie 2007. Cei doi s-au cunoscut la o petrecere, în 2006, la puţin timp după ce Charlie s-a separat de fosta sa soţie, actriţa Denise Richards. cesta este primul mariaj pentru Brooke şi al treilea pentru Sheen, informează Mediafax. Înainte de căsătoria cu Denise, care a durat patru ani, actorul a fost însurat cu top modelul Donna Pelle, timp de un an, din septembrie 1995. Sheen a mai fost logodit cu actriţa Kelly Preston, în anii '90, însă relaţia lor s-a terminat după ce actorul a împuşcat-o accidental în mînă pe aceasta. Charlie, starul filmelor "Platoon" şi "Wall Street", în vîrstă de 42 de ani, şi Denise Richards au împreună două fetiţe, Sam, în vîrstă de patru ani, şi Lola, în vîrstă de doi ani. De la anunţul separării, cei doi au fost implicaţi într-un proces urît de stabilire a custodiei copiilor.



O bătrînă de 87 de ani, uitată de fratele său pe autostradă

O turistă belgiană de 87 de ani a fost uitată pe banda de urgenţă a unei autostrăzi franceze de către fratele său de 88 de ani, care a plecat marţi fără să-şi dea seama că aceasta a coborît din maşină, a anunţat miercuri jandarmeria, relatează Rompres. Veniţi din Belgia şi îndreptîndu-se spre Draguignan (sud-est), fratele, sora şi un prieten de circa 70 de ani au decis să facă o pauză pe banda de urgenţă la Montélimar. Abia urcată în spatele vehicului, femeia şi-a dat seama că şi-a uitat geanta pe o bancă şi fără să spună un cuvînt a plecat să o recupereze. Fratele său, discutînd cu prietenul în exteriorul vehiculului, a urcat în maşină şi a demarat, parcurgînd 50 de kilometri, fără să-şi dea seama de absenţa surorii. Fiul său, alertat de jandarmi, a reuşit în cele din urmă să-l contacteze şi să-l avertizeze că şi-a uitat sora.

 

 

×
Subiecte în articol: magazin