x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun China interzice difuzarea a 100 de câtece ”vulgare şi de prost gust”. Vezi ce melodii se ”califică”

China interzice difuzarea a 100 de câtece ”vulgare şi de prost gust”. Vezi ce melodii se ”califică”

24 Aug 2011   •   16:05
China interzice difuzarea a 100 de câtece ”vulgare şi de prost gust”. Vezi ce melodii se ”califică”

Ministerul Culturii din China a emis un avertisment siteurilor unde se pot asculta sau downloada cantece sa se 'curete singure' de acele piese considerate 'vulgare si de prost gust' pana la data de 15 septembrie.

Incepand cu 2009, aceste siteuri sunt nevoite sa supuna continutul cenzurii Ministerului Culturii care sa se asigure ca 'siguranta culturii nationale' nu este pusa in pericol.

Directiva nu a fost insa respectata, asa ca Ministerul Culturii a intocmit o lista cu 100 de astfel de piese care trebuie sa dispara de pe siteurile chinezesti.

In topul artistilor cu cele mai multe piese considerate 'vulgare si de prost gust' de catre autoritatile din China se situeaza Lady Gaga, cu sase cantece: The Edge of Glory, Hair, Marry the Night, Americano, Judas si Bloody Mary.

Pe lista au mai intrat si Katy Perry cu piesa Last Friday Night, Beyoncé cu piesa Run the World, Britney Spears cu piesa Burning Up si chiar si Backstreet Boys cu piesa lansata in 1996, We've Got It Goin' On.

Altfel, piese ale artistilor Eminem, Christina Aguilera sau Kylie Minogue au scapat de cenzura Ministerului Culturii din China.

×
Subiecte în articol: Lady Gaga cenzura china last friday night