x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cină subacvatică

Cină subacvatică

de Raluca Grintescu    |    24 Sep 2007   •   00:00
Cină subacvatică
Sursa foto: BEN STANSALL/

Membrii Park Club din Londra, Marea Britanie, au incercat sămbătă să spargă recordul pentru cea mai mare cină servită sub apă.

Membrii Park Club din Londra, Marea Britanie, au incercat sămbătă să spargă recordul pentru cea mai mare cină servită sub apă. Şi au reuşit! Timp de patru ore, peste 500 de participanţi au stat in apă, imbrăcaţi la patru ace, in jurul unei mesei festive plutitoare

CLASAMENT - Wentworth Miller, in topul inteligenţilor

Actorul Wentworth Miller, interpretul lui Michael Scofield in serialul "Prison Break", se regăseşte pe lista celor mai inteligente staruri de la Hollywood, conform unui top realizat luna aceasta de revista americană People. Alături de alte celebrităţi, printre care Brad Pitt, Merryl Streep sau Jerry Seinfeld, Miller a fost inclus in clasamentul vedetelor care, in afară de talentul actoricesc, se măndresc şi cu diplome de studii superioare. Absolvent al Universităţii Princeton in 1995, Wentworth este licenţiat in literatură engleză. In timpul facultăţii a făcut parte din grupul a capella The Princeton Tigertones, cu care a susţinut concerte in toată lumea.

POZNĂ - A furat proteza din gura posesorului

Un bătrăn din SUA este judecat pentru furt după ce, in timpul unei altercaţii, i-a smuls dinţii din gură celui cu care se răfuia, potrivit Rompres. Robert Henry Stahl (62 de ani) a compărut in faţa unui tribunal din Delaware pentru a răspunde acuzaţiilor de furt şi vătămare corporală, ce i-au fost aduse. Billie Townsend (56 de ani) a povestit cum Stahl i-a cerut să iasă afară, după care a inceput să-l pocnească in faţă. Apoi l-a imobilizat, i-a scos proteza dentară din gură şi a plecat cu ea. In cazul in care va fi găsit vinovat, pensionarul riscă de la doi pănă la opt ani de inchisoare.

MUNCHEN - Milioane de litri de bere la Oktoberfest

Cea mai mare sărbătoare populară din lume, Oktoberfest de la München, care a debutat in acest week-end, va aduce statului incasări-record, in condiţiile in care se estimează că, in cele 16 zile de petrecere, vor fi consumate peste şase milioane de litri de bere. Petrecerea anuală, care a ajuns la cea de-a 174-a ediţie, aşteaptă circa şase milioane de vizitatori, un număr-record pentru Munchen, a cărui populaţie abia depăşeşte 1,2 milioane de persoane. Anul trecut, la această sărbătoare au fost consumate 6,9 milioane de litri de bere - in halbe de un litru, singura măsură disponibilă. Conform statisticilor oficiale, fiecare german bea, in medie, 111,6 litri de bere pe an.

SURPRIZĂ - Au plecat să fure şi au dat de poliţişti

Doi bărbaţi puşi pe fapte mari au primit mai mult decăt au căutat. Cei doi au intrat intr-o clădire să fure cupru şi s-au trezit intr-o cameră plină cu poliţişti. Conform declaraţiilor poliţiştilor aflaţi la faţa locului, James Ayers (26 de ani) şi Frederick Guilliee (38 de ani) au spart uşa clădirii in jurul orei şase dimineaţa, insă ceea ce habar n-aveau ei era faptul că unitatea K-9 de poliţie se afla in mijlocul unor antrenamente chiar in incinta instituţiei respective. Cei doi ştrengari au fost zăriţi de căţiva ofiţeri care se ascundeau in timpul unui exerciţiu de antrenament. James şi Frederick au fost arestaţi pentru tentativă de furt.

×
Subiecte în articol: magazin