x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Clooney nu se căsătoreşte cu Elisabetta Canalis, deoarece ar fi un soţ oribil

Clooney nu se căsătoreşte cu Elisabetta Canalis, deoarece ar fi un soţ oribil

09 Sep 2010   •   00:00

Actorul american George Clooney, care are de un an de zile o relaţie cu actriţa şi prezentatoarea de televiziune italiană Elisabetta Canalis, şi care a mai fost căsătorit timp de patru ani cu americanca Talia Balsam, tot actriţă, susţine că nu se căsătoreşte deoarece ar fi "un soţ oribil", transmite Efe, citată de Agerpres.



"Dacă aş fi fost adult atunci când m-am căsătorit cu Talia, aş fi ştiut să fac lucrurile să funcţioneze. Adevărul este că eu încă cred că aş fi un soţ oribil, iar în plus de asta lucrurile merg bine şi aşa", susţine actorul într-un interviu ce va fi publicat joi de revista italiană "Donna Moderna".

Clooney, care a revenit pe marele ecran în luna septembrie cu pelicula "The American", în care personajul său a trebuit să fie filmat dezbrăcat, povesteşte că atunci când filmează o scenă erotică este capabil să separe bărbatul de actor, deoarece, dacă nu ar putea, ar muri. Clooney adaugă că, după 20 de ani ca actor, este de părere - atunci când se priveşte din exterior - că ar fi timpul să i se aplice "mai mult machiaj".

Starul de la Hollywood a mai spus că este fericit cu modul său de viaţă, dar şi alături de logodnica sa, Elisabetta Canalis, cei doi locuind în reşedinţa de lângă Lacul Como.

"Villa Oleandra" m-a făcut să descopăr un nou stil de viaţă, într-o Italie unde masa de prânz durează două ore şi jumătate", susţine actorul.

×
Subiecte în articol: lumea