x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Colin Firth: "Invitaţia mea la nunta regală s-a pierdut la poştă"

Colin Firth: "Invitaţia mea la nunta regală s-a pierdut la poştă"

28 Feb 2011   •   14:56
Colin Firth: "Invitaţia mea la nunta regală s-a pierdut la poştă"
Sursa foto: /REUTERS


Colin Firth a încheiat cu succes sezonul premiilor decernate în industria cinematogrfiei americane, seria premiilor obţinute de el fiind încununată cu un premiu Oscar. La conferinţa de presă care a avut loc după încheierea decernării premiilor Oscar, Colin Firth a vorbit despre planurile sale pe viitor, a glumit în privinţa nunţii regale din acest an şi a dezvluit ceva mai mult despre "dansul victoriei" menţionat în discursul pe care l-a ţinut la acceptarea premiului pentru cel mai bun actor în rol principal. Citiţi în continuare câteva fragmente din declaraţia actorului.

Despre invitaţia la nunta regală: "Din câte înţeleg, invitaţiile au fost deja trimise. A mea s-a pierdut cu siguranţă pe undeva pe la poştă, aşa că o să am grijă să îi dau de urmă".

Despre planurile sale: "Am început să fantazez în privinţa a ceea ce voi face. Cred că o să gătesc din plin. Nu mă consider prea bun la asta dar cred că e un mod foarte bun de a te relaxa. Probabil voi fi singurul care va mânca, dar asta am de gând să fac".

Despre mesajul transmis de "King's Speech": "Nu cred că trebuie să ţinem predici. Nu cred că suntem filosofi. Ceea ce m-a surprins a fost răspunsul emoţional al publicului la acest film, care pare să fie foarte foarte personal. Logopezii şi persoanele care au probleme de vorbire au relaţionat cu acest film, iar pentru mine a fost foarte puternică exsitenţa acestui feedback, deoarece munca noastră este foarte adesea considerată frivolă."

Despre interdicţia filmului de a fi vizionat de copii sub 13 ani: "Nu sunt de acord cu asta, deoarece consider că filmul are integritate. Nu sunt o persoană obişnuită cu un limbaj vulgar, îmi duc copiii la meciuri de fotbal şi urăsc să audă un astfel de limbaj. Ca să îi protejez, ar trebui să îi lipsesc de plăcerea unui astfel de meci. Dar contextul acestui film mi se pare edificator, şi aici este potrivit, nu este vicios. Nu este vorba despre insulte şi limbajul nu este folosit în vreun context care să jignească pe cineva".

Despre dorinţa de a dansa în timpul discursului de mulţumire: "M-am simţit foarte mulţumit sufleteşte. Acum cred că am nevoie să petrec ceva timp eu cu mine"   

×
Subiecte în articol: colin firth oscar 2011