x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Columbeanu: "Soţia mea este uşor credulă"

Columbeanu: "Soţia mea este uşor credulă"

25 Feb 2011   •   16:55
Columbeanu: "Soţia mea este uşor credulă"

Povestea de amor tabloid dintre Monica şi Irinel Columbeanu, începută cu atâtea artificii în urmă cu cinci ani, riscă să se sfârşească în... flăcări. Monica a depus la Judecătoria Buftea cererea de divorţ, prin care cere instanţei obligarea pârâtului la plata cheltuielilor de creştere şi educare a minorei (n.r. Irina Columbeanu) în cotă de 1/4 din veniturile realizate de acesta până la finalizarea studiilor minorei, dar şi plata cheltuielilor de judecată. Totodată, (încă) soţia lui Irinel a solicitat custodia Irinei, prin ordonanţă prezidenţială. Şi dacă în urmă cu cinci ani s-au făcut nuntă de 200.000 de euro (cu masă şi felicitări), dansul de-abia de-acum începe.

Irinel Columbeanu consideră că manevra încredinţării copilului în regim de urgenţă este "o tentativă de furt de copil”, la care nu intenţionează să rămână impasibil. Mai mult, Columbeanu subliniază că este sigur 100% că el va fi cel care va obţine custodia copilului, pe care nu vrea să-l mai lase să se întoarcă în SUA împreună cu Monica.

Ca să arate că nu glumeşte, la ieşirea din sala de judecată Irinel Columbeanu a sugerat jurnaliştilor că o va lăsa deocamdată pe Monica pe stradă, revocând actul prin care i-a donat apartamentul în care aceasta domiciliază: "Monica nu are un domiciliu stabil, apartamentul de pe Calea Victoriei i-a fost donat, donaţie ce va fi revocată!"

Deşi în cea mai mare parte a relaţiei lor presa a fost apreciată de soţii Columbeanu drept o bună trâmbiţă pentru publicitarea tuturor nimicurilor din viaţa lor privată, Irinel s-a trezit în al 12-lea ceas că această strategie nu trebuia de fapt abordată şi este dezamăgit că "am lăsat presa în viaţa noastră, în special cea tabloidă. Soţia mea este uşor credulă, eu am acceptat camerele de filmat de dragul bunăstării psihice şi materiale a Monicăi”. Din lecţia expunerii chiloţilor în public a tras totuşi nişte învăţăminte miliardarul de la Izvorani: "Dacă ar fi să o luăm de la început, aş iubi-o la fel, aşa cum o iubesc şi azi. Dar aş fi mai dur cu ea şi aş limita la maxim expunerea mediatică!”

×