x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Concert Beyoncé

Concert Beyoncé

de Alex Revenco    |    21 Oct 2007   •   00:00
Concert Beyoncé

Diva americană işi va incănta fanii veniţi din toată ţara cu un recital live de aproximativ două ore. Marele spectacol de la Cluj se va bucura de o producţie tehnică impresionantă, echipamentul de lumini şi efecte speciale fiind asigurat de staff-ul artistei. Scena pe care va concerta Beyoncé are dimensiuni impresionante (24 m lungime, 20 m lăţime şi 20 m inălţime)

Diva americană işi va incănta fanii veniţi din toată ţara cu un recital live de aproximativ două ore. Marele spectacol de la Cluj se va bucura de o producţie tehnică impresionantă, echipamentul de lumini şi efecte speciale fiind asigurat de staff-ul artistei. Scena pe care va concerta Beyoncé are dimensiuni impresionante (24 m lungime, 20 m lăţime şi 20 m inălţime), la care se adaugă anexele şi ecranele. A fost adusă din Germania, iar plafonul este pregătit să susţină aproximativ 20 de tone de echipamente video şi de lumini. Echipamentele au fost aduse cu un avion charter şi transportate de la aeroport la stadion cu cinci tiruri. O perdea de leduri şi un ecran superperformant vor completa show-ul de la Cluj, care face parte din turneul mondial al artistei , intitulat "The Beyoncé Experience", prin care işi promovează cel mai recent album, "B’Day".

BEST MUSIC. Spectacolul Beyoncé de la Cluj este parte a programului Vodafone Best Music şi este organizat de Fundaţia Culturală Phoenix. Pentru a facilita accesul publicului, porţile Stadionului "Ion Moina" se vor deschide de la ora 16:00, iar accesul se va face prin toate porţile, indiferent de categoria de preţ al biletului. Rugămintea organizatorilor este ca spectatorii să citească cu atenţie instrucţiunile de pe spatele biletului pentru a nu avea dificultăţi la barierele de control. Incă de la deschiderea porţilor pentru public, atmosfera va fi "incălzită" de DJ Dunn şi DJ Zakaos. Apoi, de la ora 19:00, va incepe recitalul susţinut de Paula Seling şi trupa sa (timp de 30 de minute), urmănd ca Beyoncé să urce pe scenă la ora 20:00. Vedeta americană, acompaniată de un grup de muzicieni şi un altul de dansatori, işi va incănta fanii din Romănia cu un recital live de aproximativ două ore.

×
Subiecte în articol: magazin