x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Controversă privind designer-ul desemnat pentru a crea rochia de mireasă a lui Kate Middleton

Controversă privind designer-ul desemnat pentru a crea rochia de mireasă a lui Kate Middleton

de Marina Constantinoiu    |    06 Mar 2011   •   15:40
Controversă privind designer-ul desemnat pentru a crea rochia de mireasă a lui Kate Middleton

155017-printul-william-kate-middleton.jpgCare va fi designer-ul ales pentru a crea rochia de mireasă a viitoarei prinţese Kate Middleton? Toţi creatorii de modă visează cu ochii deschişi, unii se autopropun, alţii se aşteaptă să fie nominalizaţi pur şi simplu pentru că reprezintă deja branduri.

 

The Sunday Times anunţa, în ediţia electronică de duminică, un nume dat ca sigur: Sarah Burton, director de creaţie la firma britanică Alexander McQueen. În vârstă de 36 de ani, ea a preluat controlul asupra creaţiei prestigioasei mărci după sinuciderea lui Alexander McQueen anul trecut, gest care a şocat lumea modei.

 

Potrivit unei surse a ziarului citat, rochia pe care o va purta Middleton la 29 aprilie ar urma să combine propriul stil al miresei cu amplele cunoştinţe de haute couture ale lui Burton.

 

Dar casa McQueen a negat, tot duminică, informaţia. Doi reprezentanţi de seamă ai casei de modă au negat informaţia difuzată de The Sunday Times, potrivit CNN. „Nu este adevărat”, a declarat purtătoarea de cuvânt Myriam Coudoux. La rândul său, Hongyi Huang, şeful departamentului de presă al firmei, a negat ştirea.

 

Biroul de presă al prinţului William a declarat, pentru CNN: “Nu avem nimic de comentat”. Şi astfel misterul rămâne intact şi oferta deschisă, iar presa mai are de mâncat o pâine pe acest subiect. Şi asta pentru că, aşa cum a fost şi în cazul prinţesei Diana, mama prinţului William, ţinuta pe care o va avea Kate când va merge spre altar va fi analizată în detaliu de milioane de telespectatori, atenţi la fiecare pas al viitoarei regine a Angliei.


×