x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Copiii lui Gwyneth Paltrow cred că ea este o cântăreaţă de succes

Copiii lui Gwyneth Paltrow cred că ea este o cântăreaţă de succes

20 Dec 2010   •   13:46
Copiii lui Gwyneth Paltrow cred că ea este o cântăreaţă de succes
Sursa foto: Phil McCarten/REUTERS

Cei doi copii ai lui Gwyneth Paltrow, Apple şi Moses, în vârstă de şase şi patru ani, cred că mama lor este o cântăreaţă de succes. Nici nu e de mirare, având în vedere că ei au văzut-o timp de un an de zile repetând la chitară şi exersându-şi vocea pentru rolul pe care l-a avut de jucat în producţia "Country Strong", unde interpretează o cântăreaţă de muzică cpuntry. "Copiii mei nu m-au văzut în nici un film. Ei ştiu că lucrez, dar cred că sunt cântăreaţă, lucru care este extrem de amuzant. Şi asta probabil pentru că m-au văzut timp de un an pregătindu-mă pentru rol". a spus Paltrow, citată de contactmusic.com.

În plus, copiii ei sunt obişnuiţi cu muzica în familie, având în vedere că tatăl lor este Chris Martin, solistul trupei Coldplay, aşa că le este uşor să creadă că  Gwyneth  este cântăreaţă. Paltrow, care locuieşte împreună cu întreaga familie la Londra, spune că este recunoscătoare copiilor săi, lor revenindu-le aproape tot meritul pentru faptul că este un cu picioarele pe pământ. "Viaţa reală înseamnă să îţi vezi copiii la masă glumind şi să râzi din toată inima. Acesta este cel mai bun lucru din viaţă, interacţiunea şi legăturile interumane", a mai adăugat actriţa.


În ceea ce priveşte cariera, Gwyneth Paltrow va putea fi văzută într-un un rol episodic în serialul "Glee". În prezent, actriţa filmează pentru "Contagion", o nouă producţie pentru marele ecran, în regia lui Steven Soderbergh, alături de Matt Damon, Marion Cotillard, Kate Winslet, Jude Law şi Laurence Fishburne.

×
Subiecte în articol: cariera copii Gwyneth Paltrow