x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Corina: vacanta in insulele dominicane

Corina: vacanta in insulele dominicane

de Adrian Vaduva    |    13 Ian 2006   •   00:00
Corina: vacanta in insulele dominicane
MONDEN
De curand, Corina s-a intors din Republica Dominicana, unde si-a petrecut atat Craciunul, cat si Revelionul. Chiar daca nu a petrecut Sarbatorile intr-un mod traditional, cantareata s-a declarat foarte multumita de alegerea facuta, mai ales ca nu a fost singura, ci insotita de o multime de prieteni. "A fost extraordinar. Am inotat alaturi de delfini, am facut snorkeling si am pescuit. De fapt, am pescuit este un fel de a spune, intrucat nu ma pot lauda cu nici o captura. Fie ea mare sau mica.

De asemenea, am cumparat o multime de cadouri pentru prietenii de acasa. Aveam nevoie de o vacanta, mai ales ca anul care a trecut a fost foarte solicitant pentru mine. Tocmai de aceea, am refuzat toate ofertele pe care le-am avut de a canta de Sarbatori si am plecat timp de cateva zile intr-o tara insorita, pentru a-mi incarca bateriile", ne-a povestit solista. O data ajunsa in tara, Corina este pusa pe fapte mari: lucreaza la un nou album pe care spera sa-l lanseze pana la jumatatea acestui an. Totodata, cantareata se pregateste pentru filmarile la un nou videoclip.

Trupa HiQ a plecat in vacanta

Pentru majoritatea oamenilor, Sarbatorile de iarna reprezinta un prilej de a petrece cateva zile libere alaturi de familie si de prieteni. In cazul artistilor insa, Craciunul si Revelionul nu sunt altceva decat modalitati de a castiga cat mai multi bani. La fel s-au petrecut lucrurile si in cazul trupei HiQ, care in timpul Sarbatorilor s-a aflat mai tot timpul pe scena. Tocmai de aceea, imediat dupa primele zile ale lui 2006, artistii au decis sa plece in vacanta pentru a vizita Europa, insa cu siguranta vor trece si prin SUA, unde locuieste sora Nicoletei. (Adrian Vaduva)

Dan Fintescu, in Bucovina

Dupa un an plin de schimbari, Dan Fintescu si-a luat cateva zile de concediu si a plecat alaturi de iubita sa, Mihaela, sa viziteze manastirile din Bucovina. "Aici sunt rupt de toate, parca traiesc intr-o alta era: fara televizor, fara ziare, fara telefon mobil sau alte accesorii ale omului modern. Ma aflu de vreo saptamana in Bucovina si singura mea ocupatie o reprezinta dru-metiile. Am vizitat cateva manastiri si am facut putin alpinism. Nu de altceva, dar am cam pus cateva kilograme pe mine de Sarbatori si trebuie sa le dau jos", ne-a declarat Fintescu. (Adrian Vaduva)
×