x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Costaricanul Chito, prieten la cataramă cu un crocodil

Costaricanul Chito, prieten la cataramă cu un crocodil

30 Sep 2010   •   00:00
Costaricanul Chito, prieten la cataramă cu un crocodil

Ciudata prietenie dintre Chito şi crocodilul Pocho a început în urma cu 20 de ani. Bărbatul a salvat înfricoşătoarea creatură de la moarte. Îl găsise aproape fără suflare pe malul râului Parismina. Animalul fusese împuşcat în ochiul stâng.



Chito a cerut ajutorul mai multor prieteni ca să-l urce pe crocodil în barca sa, după care l-a dus acasă, scrie Huffington Post.

"Era slab, cântarea numai 55 de kilograme, aşa că l-am hrănit cu pui şi peste. L-am tratat cu medicamente timp de şase luni, până ce s-a vindecat. Am vrut să simtă că cineva îl iubeşte, că nu toţi oamenii sunt răi”, povesteşte costaricanul.

Crocodilul s-a apropiat tot mai mult de el. "Dupa zece ani am încercat să-l dresez. La început l-am luat uşor. L-am atins numai puţin, în joacă, însă, cu timpul, atingerile noastre s-au înmulţit şi au crescut ca durată. Apoi am observat că, atunci când îl strig, vine la mine”, a mai spus Chito, care este fericit ca Pocho a devenit o importantă atracţie turistică.

"Unii spun că este un joc foarte periculos, dar Pocho este cel mai bun prieten al meu şi suntem în relaţii excepţionale”, mărturiseşte costaricanul. "Se uită în ochii mei şi nu mă atacă. E periculos pentru oricine să intre în apă. Este o joacă numai pentru noi doi”, a conchis bărbatul.


×
Subiecte în articol: lumea