x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Costel Busuioc: Simt căDumnezeu măiubeşte!

Costel Busuioc: Simt căDumnezeu măiubeşte!

de Oana-Maria Baltoc    |    27 Iun 2008   •   00:00

Pavarotti din Carpaţi începe să descopere şi părţile mai puţin plăcute ale celebrităţii


  • Recent, un ziar a publicat părerea unui psiholog care a afirmat, urmare a faptului că la Timişoara ai preferat să stai la hotel în loc să mergi acasă că ţi s-a urcat succesul la cap, lucru care te va îndepărta de cei dragi ţie. Ţi-a fost vreodată ruşine cu familia ta din momentul în care ai ajuns cunoscut?
Acest domn poate că este un bun psiholog, doar că nu mă cunoaşte personal şi cred că articolele din unele ziare nu l-au ajutat prea mult. Persoanele care mă cunosc ştiu că nu m-am schimbat şi nici nu mă voi schimba. La Timişoara am stat la hotel forţat de timpul scurt şi de repetiţiile pentru concert. Însă asta nu m-a împiedicat să stau cu soţia şi copiii care au fost alături de mine. Chiar dacă timpul a fost scurt m-am bucurat de copii, am dormit cu ei, mi-au povestit cum au terminat şcoala, sînt foarte mîndru de ei. Am încercat să le transmit toată dragostea mea atît lor, cît şi soţiei. Niciodată nu mi-a fost ruşine, nici nu îmi va fi de trecutul meu, de mediul din care vin.

 

  • De asemenea, într-un alt articol de presă s-a sugerat ca ai avea o relaţie cu o altă femeie. Soţia ta te-a suspectat vreo clipă că ai putea avea o relaţie extraconjugală?

Soţia mea nu îşi face nici o problemă, pentru că mă cunoaşte şi ştie principiile mele de viaţă. Sînt un om cu credinţă în Dumnezeu şi tot ce se scrie despre diverse relaţii cu persoane de care nici nu am auzit sînt invenţii care nu mă afectează. O dată ce reuşeşti cît de cît să te cunoască lumea, apare şi această parte urîtă din partea unor ziare pe care, spre norocul meu, nu obişnuim nici eu, nici cei dragi mie să le citim. Am multe de învăţat şi asta se întîmplă citind lucruri interesante şi frumoase.

 

  • Ai putea să ne spui care este programul de pregătire pe care îl urmezi de cînd ai intrat în lumea muzicală?

Am început acum două luni să iau lecţii de canto şi multe alte ore care mă ajută să recuperez timpul pierdut. Vreau să le transmit celor care au crezut în mine, celor dragi, toată dragostea mea. Nici nu este necesar să spun că nimic nu mă va schimba, pentru că ei ştiu asta... Cei care au fost mereu lîngă mine, şi la bine şi la rău. Şi ştiu, de asemenea, că cei care ascultă acest gen de muzică pe care l-am ales nu se numără printre cei care citesc şi privesc genul acesta de ştiri.

 

  • Cum a fost reîntîlnirea cu familia la Timişoara după atît timp petrecut departe?

Foarte emoţionantă! Mi-au spus că sînt frumos şi că mă iubesc foarte mult. Surpriza din partea mea a fost faptul că au rămas împreună cu mine pînă am plecat. Surpriza din partea lor a fost că cei doi copii care sînt la şcoală au fost premianţi.


Cum te-ai simţit în momentul în care ţi-ai premiat copiii, pe Tabita şi Natanael, în cadrul concertului pe care l-ai susţinut la Timişoara?
Am avut emoţii foarte puternice şi am fost mîndru de copiii mei.

 

  • Ce ai gîndit cînd ai cîştigat primii bani din muzică?

Mi-am dat seama că visul mi s-a împlinit şi că sînt pe drumul cel bun.

 

  • Ai emoţii la gîndul că vei urca pe scenă alături de Julio Iglesias în luna iulie? Se numără printre cîntăreţii tăi preferaţi?

Julio Iglesias m-a cucerit cu vocea lui caldă încă din copilărie. Cît despre emoţii, fiecare concert este emoţionant. Am multe întrebari să-i pun lui Julio Iglesias, dar mă voi orienta la faţa locului.


Există părţi în celebritatea recent dobîndită pe care le regreţi?
Da, faptul că sînt departe de familie.


  • Ce îţi place la noul statut pe care l-ai cîştigat?

Dragostea cu care mă înconjoară lumea şi oamenii de muzică.

 

  • Ce alte planuri profesionale te aşteaptă?

Mă aşteaptă foarte multă muncă. În primul rînd, am fost invitat la Barcelona de domnul Justo Molinera, directorul unui post de radio care a făcut parte din juriul concursului Hijos de Babel şi care mi-a promis un concert în Barcelona.

 

  • Ai păstrat legătura cu cel care te-a sfătuit să participi la emisiunea-concurs din Spania?

Bineînţeles, sîntem buni prieteni.

 

  • Te-ai gîndit să te stabileşti împreună cu familia în altă parte?

La Bucureşti, poate în Spania... O să mă stabilesc unde va fi cel mai bine pentru copiii mei.


  • Care sînt cele mai utile sfaturi pe care le-ai primit în legătură cu noua ta profesie?

Cele mai importante sfaturi sînt să am grijă de voce şi să rămîn acelaşi om modest ca pînă acum.

 

  • Îţi doreşti să faci un duet cu vreun artist din România?

Da, cu doamna Felicia Filip şi doamna Angela Gheorghiu.


  • În momentul de faţă care este cea mai mare bucurie pe care o simţi?

Cred că cea mai mare bucurie este faptul că simt că Dumnezeu mă iubeşte.

×
Subiecte în articol: sînt cover story