x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Craciunescu, patron

Craciunescu, patron

de Adrian Vaduva    |    30 Sep 2005   •   00:00
Craciunescu, patron
MONDEN
Vali Craciunescu nu ezita sa patrunda tot mai adanc in afaceri

Fostul component al trupei Spitalul de Urgenta, Vali Craciunescu, a devenit om de afaceri in adevaratul sens al cuvantului. Dupa ce si-a deschis nu mai putin de doua baruri in Capitala, acordeonistul a cautat si alte domenii in care ar putea investi.

SOLAR. Cum nu era incantat de oferta existenta pe piata, Vali Craciunescu a hotarat sa-si incerce norocul si in metinerea frumusetii doamnelor. Prin urmare, el si-a deschis un salon de infrumusetare, dotat inclusiv cu solar, dedicat in special femeilor. "Este foarte bine echipat, iar daca o clienta se declara nemultumita de serviciile oferite, o sa-i fac eu insumi un masaj. De fapt, sunt gata sa fac orice pentru femeile care imi trec pragul", ne-a declarat, galant, blondul instrumentist.

Un alt domeniu care i-a atras atentia intreprinzatorului Craciunescu este cel automobilistic. Tocmai de aceea, alaturi de inca un prieten, el va deschide un parc auto. "Ideea aceasta o am mai de mult, dar nu am avut timp pentru a o pune in practica. Insa, in cateva saptamani, daca lucrurile vor merge in directia dorita de mine, voi trece la fapte", a subliniat Vali. Mai ales ca, de curand, ex-componetul "Spitalului" a devenit proprietarul unui superb VW Golf 3 pe benzina.

"Parlamentarul" Mihai, tatic


Membrii trupei Parlament au motive mari de bucurie. Bateristul formatiei, Mihai Dumitrescu, a aflat ca va deveni tata. Un singur lucru nu stie fericitul "parlamentar": daca bebelusul este baiat sau fata, intrucat ecografia nu a putut lamuri acest mister. In ceea ce priveste viitorul album, Pepino, liderul trupei, nu a putut sa dea prea multe precizari. "Ne mai lipsesc doua piese. Avem versurile si muzica, mai trebuie inregistrate vocile. Am tot fost plecati din Bucuresti si nu am avut timp sa intram si in studio. Si, daca o mai lungim putin, vom scoate albumul o data cu bebelusul lui Mihai", a declarat amuzat Pepino. (Adrian Vaduva)

R.A.C.L.A. vrea feat. cu Chilian


Conect R, de la R.A.C.L.A., spera ca pe urmatorul album al trupei sa apara si Andra, dar si Florin Chilian. "Inca nu am luat legatura cu el, dar am fost foarte impresionati de albumul sau, Decalog. Este genial, ne place mult cum suna. Este o idee de-a noastra, ne-a dezvaluit rapper-ul. El a adaugat ca ideea centrala a urmatorului album R.A.C.L.A. este pacea. (Adrian Vaduva)

Tom Boxer pleaca in SUA


Pentru DJ Tom Boxer si Marina intalnirea cu fostul mare campion de box, Mike Tyson, s-a dovedit una norocoasa. La nici o luna de cand au cantat pe iahtul acestuia, cei doi au fost solicitati sa sustina o serie de concerte in SUA. Cel care se ocupa de toate detaliile calatoriei este Gary - managerul lui Tyson. DJ-ul roman va sustine un show la Aspen, la petrecerea organizata cu ocazia zilei de nastere a unui miliardar american. "Plecam si pentru a negocia termenii unui contract cu o casa de discuri. Eu sper sa ajung la o intelegere cu producatorii din SUA pentru promovarea mai multor artisti aflati sub egida Urban Records - Balkanic Sensation", a declarat Boxer. (Adrian Vaduva)
×