x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Crime la NY

Crime la NY

de Raluca Grintescu    |    24 Feb 2006   •   00:00
Crime la NY
SERIAL
Din 2 martie, AXN va difuza seria a 2-a din CSI

Noul sezon, alcatuit din 24 de episoade, are parte de multe schimbari. Echipa CSI s-a mutat, de data aceasta, intr-o locatie mai moderna care cuprinde laboratoare noi si tehnologie de neimaginat. Dupa ce si-a exprimat dorinta de a se muta din biroul legistului, dr Sheldon Hawkes trece la munca de teren. In aceasta serie, echipa va pierde un membru.

Seria debuteaza cu moartea suspecta a unui catarator profesionist care se prabuseste de pe Empire State Building. Mac si dr Hawkes ancheteaza cazul. Stella si Danny investigheaza decesul subit al unui creator de moda, ucis in timp ce purta un sutien de diamante in valoare de 8 milioane de dolari, in timp ce Aiden investigheaza un caz vechi de viol.

In rolurile principale: Gary Sinise (det. Mack Mac Taylor), Melina Kanakaredes (det. Stella Bonasera), Carmine Giovinazzo (Danny Messer), Vanessa Ferlito (Aiden Burn), (ep. 201 - 203), Anna Belknap (Lindsay Monroe), (incepand cu ep. 204)

CSI "IMBRACA" HAINE NOI
CSI:NY este un serial american de investigatii a carui premiera a avut loc in septembrie 2004 si care continua serialul original "CSI: Crime Scene Investigations". Spre deosebire de acesta, CSI: NY este mult mai sangeros si filmat intr-o lumina mai albastruie. Coloana sonora este sustinuta de piesa "Baba O’Riley" care apartine trupei britanice "The Who". Rolul principal i-a fost acordat lui Andy Garcia care l-a refuzat. Serialul a obtinut cinci nominalizari la diferite categorii.

INFO
TERORISM. Din cand in cand, Washingtonul anunta ca atacuri teroriste au fost anihilate, dar oamenii nu sunt in siguranta? Chiar daca amenintarile s-au oprit o data cu ultimele alegeri, cine poate spune ca intarirea pazei va garanta intr-adevar siguranta populatiei? Sau va crea o falsa impresie de siguranta? Astfel de intrebari incomode apar in serialul "Celula terorista", un serial de zece episoade indraznet si plin de suspans a carui premiera va avea loc la 27 februarie, ora 21:00, pe AXN. (R.G.)

REVENIRE. Din acest week-end, "nebunii" de la Vacanta Mare se reintorc pe sticla cu noutati. Intalnirea este programata duminica, ora 20:30, pe PRO TV. Leana si Costel au plecat in Rai, in locul lor instalandu-se "Noi nu suntem normali", noua productie a echipei Vacanta Mare. In platoul emisiunii, doua vedete autohtone vor face cu totul si cu totul altceva decat ceea ce le-a consacrat. Alaturi de ele va sta intotdeauna DJ Leno. Leonard Doroftei va fi cel care va deschide seria de invitati celebri ce se vor perinda in fiecare duminica in platoul emisiunii. Surprizele nu se opresc aici, lui Mugur Mihaiescu, Radu Pietreanu, Florin Petrescu si Mirelei Stoian li se vor adauga cinci membri noi: Catalin Neamtu, Madalina Barbu, Ani Cretu, si cei doi baieti "Fara zahar": Bobi si Bobo. (Cristina Ologeanu)
×