x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cristina Rus

Cristina Rus

de Ramona Draghici    |    22 Mai 2008   •   00:00

Interpreta lucrează la un album nou, care va apărea în vară

Interpreta lucrează la un album nou, care va apărea în vară

 
Cu toate că este extrem de “prin­să”, avînd şi cîte cinci concerte pe zi, Cristina Rus şi-a făcut timp şi pentru un nou album pe care îl va lansa pe piaţă la sfîrşitul verii. “Piesa «Prea tîrziu» face parte de pe vii­torul meu album. Acesta este pri­mul single, iar al doilea va apărea în vară.


Se pare că această piesă făcută în Germania a avut un mare im­pact, ajungînd pe locul trei în Top Kiss TV. Albumul va conţine zece piese, dintre care cinci au fost produse, de asemenea, în Germania. În România colaborez cu compozitori tineri, dar consacraţi: Marius Moga, Silviu Păduraru, Connect-R”, ne-a spus Cristina. Frumoasa blondă este de părere că la ora actuală piaţa muzicală din ţara noastră este “pe o pantă ascendentă”. “Îmi pare bine că este aşa, că şi în România au început să fie triaţi artiştii, să fie promovaţi cei care chiar merită. Cred că e bine să existe mai multe genuri de muzică, pentru că altfel m-aş plictisi”, mai spune Cristina.


INVESTEŞTE ÎN IMAGINE.
Cîn­tăreaţa consideră că, pe lîngă voce, imaginea este foarte importantă în această meserie.
 “Investesc foarte mult în ima­ginea mea. Am un regim alimentar la care ţin foarte mult. Şi noi, artiş­tii, trebuie să facem o mulţime de lu­cruri, să muncim. Facem coregrafii, pentru a nu repeta dansurile în spectacole, mergem la canto... Însă lumea, dacă ne vede în re­vistele de scandal, are impresia că stăm, aşa, şi nu facem decît să ne plimbăm toată ziua cu maşina. Trebuie să te pregăteşti pentru pu­blic, este şi muzica o meserie ca oricare alta”.


Cum arată o zi din viaţa Cristinei Rus? “Mă trezesc şi plec de acasă în jurul orei 11:00 dimineaţa. Dacă reuşesc să mă strecor în tra­fic, ajung în timp util la canto, unde fac două ore cu profesoara Ozana Barabancea. Merg şi la biroul im­presarului meu să văd ce program mai am, apoi la repetiţii, mă văd cu prietenii etc.”

×
Subiecte în articol: vedete