x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cronica Carcotasilor

Cronica Carcotasilor

de Sebastian S. Eduard    |    09 Dec 2005   •   00:00
Cronica Carcotasilor
MAGAZIN
Huidu, Gainusa & Co. Continua campania de lansare a CD-ului

Dupa ce-au strabatut tara-n lung si-n lat, in acest week-end, Serban, Misu, Dezbracatu’, Pustiu, Mistretu’ si Bebelusele au mai trecut si prin capitala. Scopul: lansarea CD-ului "Cronica Carcotasilor". Coadaaaa - ca la reduceri. Asa ca duminica, la Carrefour Orhideea, Carcotasii au facut scurta la mana semnand cateva mii (poate zeci de mii) de autografe. Nimeni nu le-a numarat, dar coada fanilor nu s-a epuizat mai devreme de trei ore.

CD-ul contine 14 piese de exceptie in interpretari de senzatie - CarcoBand, Nightlosers, Marfar, Spitalul de Urgenta, Daniel Iancu, cateva dintre ele fiind hit-uri lansate in premiera in cadrul "Cronicii cu Huidu si Gainusa" de la KissFM: Pavel Stratan cu "Eu beu", Margineanu si-al lui "Gore din Chitila". Nu lipsesc de pe compilatie licentioasele "Peao apaixonado" si "Larga dessa Muie, Larga".

S-a cantat, s-a dansat, s-a transpirat, si, in final, toata lumea s-a retras spre casa cu trofeul binemeritat: CD cu autografe, afis pentru pus deasupra patului, poze pentru noptiera (Bebelusele au fost cele mai solicitate).

Dupa Timisoara, Arad, Craiova, Pitesti, Constanta, Brasov, Ploiesti, Braila, Galati, Iasi, Bacau, Bucuresti in acest week-end urmeaza Targu Mures (9 decembrie), Cluj-Napoca (10 decembrie) si Oradea (11 decembrie).

×