x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun CSI - Crime Scene Investigation

CSI - Crime Scene Investigation

17 Noi 2006   •   00:00
CSI  -  Crime Scene Investigation

Producatorul Jerry Bruckheimer, un veteran al filmului, al carui nume este sinonim cu actiunea exploziva de pe marele ecran (The Rock, Con Air, Armageddon), isi pune amprenta pe serialul tv numarul unu in prime time-ul din Statele Unite. CSI: Investigatii - acronim pentru Crime Scene Investigation (Investigatie la locul crimei) - spune povestea eroilor criminalisti, putin cunoscuti si mai putin intelesi - investigatori autorizati.

ECHIPA. Gil Grissom, seful echipei de detectivi, este un veteran cu o experienta de 17 ani, care lucreaza zi si noapte pentru Biroul de Investigatii din Las Vegas. Criminalistii lui sunt: Catherine Willows, un expert care pune in balanta dragostea pentru munca si devotamentul fata de fetita sa; Warrick Brown, un analist genial, pasionat de slujba sa si dependent de jocurile de noroc; Nick Stokes, care are sarm si fler, si Sara Sidle - cel mai nou membru al echipei si fosta colega de incredere a lui Grissom. Echipa CSI se ciocneste uneori cu capitanul Jim Brass, fostul lor sef, acum repartizat la divizia de criminalistica.

"Sub privirea grijulie a lui Grissom, echipa CSI foloseste atat metode stiintifice riscante, cat si cunostinte de moda veche pentru a rezolva crimele, impulsionati de pactul pe care l-au facut cu oamenii pe care ii ajuta - "Nu lasa nici o victima sa spuna ca nu am incercat"

MIHAI MARGINEANU DEBUTEAZA IN FILM. Cunoscutul cantaret Mihai Margineanu debuteaza in film duminica, 19 noiembrie, cu un rol in thriller-ul psihologic "Martor fara voie". Margineanu e un… inger-lautar, care asigura comentariul muzical al unei conversatii intre Viata si Moarte. Actorul debutant si-a filmat scenele intr-o singura zi, cu toate ca a trebuit sa cante melodiile cerute de scenariu de mai multe ori pentru a fi filmat din diverse unghiuri. Insa i-a placut atat de mult experienta, incat a mai zabovit pe platouri alaturi de proaspetii lui colegi pana tarziu, in noapte, cand toata echipa a mai ramas la o bere si o cantare.
EDGAR NISTOR, SUGRUMAT DE "PETRICA". Actorul Edgar Nistor, interpretul lui Sergiu din sitcomul "Fast Food", a fost la un pas de moarte in timpul filmarii unei scene cu un imens piton. Nesuferitul sef jucat de Edgar isi ia drept animal de casa un piton, urmand, desigur, sfatul prietenului lui, Jean, pentru a fi mai interesant in ochii frumoasei doctorite interpretate de Cosmina Pasarin. Numai ca "animalul de casa" se dovedeste a nu fi prea docil si se incolaceste in jurul gatului lui Sergiu. Toti cei din echipa erau deosebit de incantati de cat de bine decurgea filmarea si chiar se mirau cum de reusise Edgar sa dea chipului sau o veridica nuanta violacee, insa nu si-au dat seama ca panica si glasul pierit ale lui Sergiu erau cat se poate de reale decat cand s-a dat "stop" si au vazut ca Petrica nu se mai desprindea de partenerul sau.

×