x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cum sa ai succes

Cum sa ai succes

de Sebastian S. Eduard    |    09 Dec 2005   •   00:00
Cum sa ai succes
CARTE
Cum sa ne imbogatim pastrandu-ne integritatea

Cu totii suntem in cautarea succesului, cu toate acestea 93% din oameni nu il obtin. Spre deosebire de cei care au studiat numai secretele succesului in incercarea de a-si ajuta semenii, Vincent Roazzi a ales sa-si inceapa cartea cu intelegerea mecanismelor esecului.

Nu te poti bucura de bine daca nu cunosti raul; potrivit aceleiasi legi universale, careia ne supunem fiecare dintre noi, nu poti avea succes daca nu intelegi esecul.

REUSITA. Pentru a reusi, nu trebuie sa manipulati oameni sau sa profitati de cei slabi. Succesul se bazeaza pe legile naturale, de aceea nu veti obtine succes de unii singuri, ci prin conclucrare armonioasa, si nici nu va veti putea bucura de el decat daca veti fi generosi. Succesul nu consta in principal in "a face", ci in "a fi" si nu exista cale usoara catre varf, doar calea efortului constant si a echilibrului intre fiinta, actiune si rezultat.

In locul unei abordari metodice, regasim in "Spiritualitatea succesului" o perspectiva integratoare a spiritului si a demersului constient de a invata si de a evolua.

In final ne dam seama ca succesul autentic este o stare complexa ce cuprinde planul fizic, mintal si spiritual. Structurata sub forma unei culegeri de lectii pe care le puteti citi zilnic, cartea, aparuta la Editura Curtea Veche, va ajuta sa absorbiti in propriul sistem de convingeri fiecare noua informatie, in ritmul propriu si sa atingeti succesul mult visat.

Cine este Vincent Roazzi?


Vincent M. Roazzi visa, asemeni multora, sa scape din saracia din Brooklyn, unde a crescut, si sa ajunga milionar pana la 35 de ani. La 36 de ani, cu 100.000 de dolari datorie, ajungea intr-un centru de reabilitare pentru drogati. Acum autorul acestei carti este milionar si director executiv de Marketing si Dezvoltare al Alliance for Affordable Services, o asociatie formata din 65.000 de intreprinderi mici. Formula de succes a lui Vincent Roazzi a fost incercata "pe campul de batalie si in transeele" lumii afacerilor. In 1999 National Asociation of Business Leaders i-a acordat premiul "Cel mai bun lider de mica intreprindere a anului".

SEMNALE EDITORIALE
Sabotaj din iubire
EDITURA POLIROM. Romanul porneste de la propria experienta a autoarei Amelie Nothomb - fiica de diplomati care au locuit la Beijing, intre 1972 si 1975. O carte despre nostalgia copilariei. Trei ani, o eternitate, petrecuti in "ghetoul Sanlitun", destinat strainilor si izolat ermetic de lumea chineza a anilor ’70. Iar in acesta, comunitatea copiilor este un univers interzis adultilor. Eroina isi nareaza experientele cele mai intense, cu valoare formativa si initiatica, pe care le-a trait acolo intre cinci si opt ani.


Iesirea din depresie
EDITURA TREI. Fiind adesea un obiect de controverse din partea cercetatorilor si a clinicienilor, depresia este pentru multi un rau misterios. Frecvent nerecunoscuta sau ascunsa, ea apare uneori chiar ca fiind ceva rusinos, semn de slabiciune si provocator de formule lapidare precum: "N-ai decat sa faci si tu un efort" sau "Nu mai fi asa de ipohondru"... Aceasta lucrare se adreseaza unui cititor nespecialist care doreste sa inteleaga mai bine ce este depresia.


Ghid Gourmet
EDITURA NEMIRA. O carte despre "cum sa supravietuiesti intr-un restaurant". Te trezesti intr-o tara straina, esti invitat la restaurant, ti se da meniul si..., te uiti ca la masini (evident, tot straine). Nu pricepi nimic si nu stii ce sa comanzi. Nu stii cum se pronunta si, mai rau, nici ce contine felul respectiv. Bineinteles ca nu vrei sa creada cu totii ca esti picat din Luna. Tratatul Gourmet te ajuta, iar daca vrei, mai ai si ceva date istorice despre fel de... feluri de mancare...



Vanatoarea lui Octombrie Rosu
EDITURA RAO. Ati vazut filmul. De ce nu incercati si cartea. Undeva, in apele inghetate ale Atlanticului, capitanul submarinului nuclear Octombrie Rosu a luat o decizie fatala: se indrepta spre Occident, cu intentia de a dezerta - iar singurul lui ajutor este agentul american Jack Ryan. Autorul Tom Clancy a reusit sa prezinte in acest thriller militar amanunte atat de exacte, incat exista zvonul ca a fost chemat la Casa Alba pentru explicatii. Daca a fost doar un zvon...


×