x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cum să ne alegem costumul de baie

Cum să ne alegem costumul de baie

de Adriana Paduraru Vaduva    |    21 Mai 2010   •   00:00
Cum să ne alegem costumul de baie

Vine vara, vine vacanţa! Mergem la plajă. În privinţa modelelor de costume de baie nu trebuie să ne facem prea multe griji, întrucât se poartă orice, de la floricele la buline. Ce ne facem însă cu silueta? Desingerii Debenhams ne vin în ajutor cu câteva sfaturi.

ŞOLDURI LATE
Dacă sunteţi posesoarea unor şolduri late, tot ce trebuie să faceţi este să ocoliţi culorile aprinse. Nu ar face altceva decât să atragă atenţia asupra zonei pe care vreţi s-o "ascundeţi". Prin urmare, alegeţi pentru partea inferioară nuanţe închise de gri, bleumarin, negru, vişiniu, maro închis, purpuriu.

BUST MIC
Doamnele şi domnişoarele care nu se pot lăuda cu un bust generos trebuie să aleagă un costum de baie întreg sau din două piese cu push up. Nu trebuie ocolite nici modelele cu fronşeuri, mărgele, aplicaţii şi ştrasuri sau pietre colorate.

BUST GENEROS
Femeilor aflate de cealaltă parte a "baricadei" le sunt recomandate sutienele care oferă un maximum de susţinere, cu cupe adecvate şi bretele mai late. Se poate opta, de asemenea, şi pentru modelul care se înnoadă după gât, cu bandă mai lată sub sâni.

BURTICĂ
Dacă nu aveţi un abdomen ca al fotomodelelor nu trebuie să renunţaţi la plajă. Alegeţi un costum de baie întreg şi decoltat, care să atragă atenţia asupra bustului. Puteţi purta şi costume de baie din două piese, însă slipul trebuie să fie cu talia înaltă şi într-o nuanţă închisă. Este exclusă varianta slipului tanga sau modelul cu şiret în lateral.

×
Subiecte în articol: life & style