x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cuplul Beckham, ţinute foarte sobre la nunta regală

Cuplul Beckham, ţinute foarte sobre la nunta regală

29 Apr 2011   •   13:43
Cuplul Beckham, ţinute foarte sobre la nunta regală
Sursa foto: Kai Pfaffenbach/REUTERS

Toată lumea a aşteptat nerăbdătoare apariţiile prinţului William şi cea a lui Kate Middleton pentru marele eveniment care este astăzi urmărit de milioane de oameni. Însă înainte a fost rândul „regalităţii” din showbiz. David şi Victoria Beckham au atras din plin apaluze din partea mulţimii când şi-au făcut apariţia la Westminstter Abbey, în ţinute vestimentare impecabile.

Victora a purtat o rochie.tunică pe gât din ea mai recentă colecţie de ţinute vestimentare semnată de ea. Creatoarea de modă nu a uitat nici de accesorii, adăugând ţinutei o pălărie Phillip Treacy şi o pereche de pantofi cu toc special creaţi pentru ea, marca Christian Louboutin. Nu există nici un indiciu cum că ţinuta Victoriei ar fi fost special creată pentru femei însărcinate, burtica soţiei lui David Bechkam fiind foarte greu vizibilă pe sub rochie.

David a ales un costum gri-închis marca Ralph Lauren cu o cravată gri-deschis şi şi-a purtat cu mândrie  medalia de Comandor al Ordinului Imperiului Britanic. Singurul lucru care a părut nepotrivit în toată această ţinută a fost, poate, faptul că pe sub guler, lui David i se vedea tatuajul de pe gât.

 

×