x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Curvele ne ajută să trăim mai bine

Curvele ne ajută să trăim mai bine

27 Aug 2010   •   00:00
Curvele ne ajută să trăim mai bine

Pentru înflăcăraţii în permanentă căutare de experienţe noi şi bube multiple căpătate de pe centurile ţării, se arată că nu este cazul să se îngrijoreze ca urmare a scăderii veniturilor sala­riale. Dat fiind că, vorba aceea, şi gura prostituatelor trebuie din când în când să ronţăie şi chestii de origine animală sau vegetală, acestea au găsit de cuviinţă să-şi ajusteze tarifele conform cu deciziile Guvernului ţărişoarei. Astfel, practic, bucuria carnală de la margi­nea drumului costă cu 25 de procente mai puţin decât până acum, în ideea păstrării clienţilor aducători de hrană pentru cină.
Informarea este, desigur, mai variată şi o vom analiza pe toate feţele, ca să ne păstrăm în concordanţă cu subiectul, care, desigur, e şi el întors pe toate feţele la locul faptei.

CURVĂSĂRIE -25%. Să ne organizăm, deci. Dacă serviciile de curvăsărie s-au redus cu 25%, rezultă, oare, că abonaţii la fetele cocoţate pe încălţări tip platformă, boite cu ruj ieftin, arse de soare şi atinse de scârbe cu transmitere sexuală sunt bugetari? Cum ar veni, lucrători în aparatul de stat? Ce chestie. Ai fi zis, nu-i aşa, dacă eşti un pic de patriot din care ţâşneşte mândria de ţară, că ea, ţara, în frunte cu conducătorii ei de vază, s-ar fi orientat cu ceva mai multă decenţă la punerea în funcţii a lu' unu' şi-a lu' altu' care să ne servească nouă interesele. Adică, ce să zic, mi-ar plăcea să ştiu că nenea de la ghişeu plătit din banii mei îmi întinde chitanţa, la plata impo­zitului pe casă, cu o mână demnă şi curată, care seara îşi face cruce şi-atinge cartea sfântă, şi nu popourile tăbăcite ale fetelor prietenoase cu gurile larg deschise. Zic.

MARKETING. De asemenea, în ­textul informării e strecurată şi insinuarea conform căreia, prin reducerea tarifelor, zânele plăcerilor neruşinate mai speră să izbeasc-o muscă dezorientată cu pliciul şmecheriei lor de marketing. Anume, nu doar că speră să-şi păstreze clienţii fideli, ci şi să atragă pe unii proaspeţi. Bărbaţi care, desi­gur, până acum se mulţumeau cu fi­zicul nevestelor, dar care acum, de când s-a împuţit traiul, caută deschideri noi.

Mai departe ne parvin şi date exacte, astfel încât să nu existe nici un dubiu legat de veridicitatea analizei. Până nu de mult, un sex oral făcea 40 de lei, în vreme ce la soldare ţi-l poţi adjudeca la numai 30 de lei. Desigur, dacă te pricepi la vorbe. Că dacă fetele te văd mai tăntălache, te pot taxa, atenţie, la vechile tarife. Ar fi păcat, zău. Nu de alta, dar la trei orale vechi, în noua organizare te poţi bucura de unul suplimentar.

Pentru tradiţionalişti, să afle că şi penetrarea normală s-a ieftinit. De altfel, curvele anunţă că practic ele se lasă unse şi pătrunse cum vrea bine­făcătorul, la bani puţini, doar să fie el împlinit! Măcar ele, săracele, să ne ajute şi pe noi să trăim mai bine, nu?


FEMEILE SE ÎMBRACĂ MAI BINE LA OVULAŢIE
Inconştient, în perioada de ovulaţie, femeile se îmbracă mai bine nu numai pentru a "impresiona" un potenţial partener, ci şi pentru a descuraja eventualele rivale.
"Tendinţa pe care o au femeile în momentul-cheie al fecundităţii lor, de a alege inconştient articole care le pun în valoare aspectul, este alimentată de dorinţa de a fi mai seducătoare decât rivalele lor.
Dacă eşti mai dezirabilă decât concurenţa, ai şanse mai mari să fii observată", a declarat Kristina Durante, autoarea studiului, care a intervievat peste 250 de femei.

FRAŢII MAI MICI SALVEAZĂ VIRGINITATEA SURORILOR MAI MARI
Femeile care cresc alături de fraţi mai mici îşi pierd virginitatea cu aproape doi ani mai târziu decât celelalte. Explicaţia găsită de un grup de cercetători de la Univer­sitatea Western Australia ar fi că aceste fete au un rol protector în relaţia cu fraţii mai mici, amânându-şi astfel începerea vieţii sexuale şi formarea propriei familii. Pentru a ajunge la această concluzie, cercetătorii au analizat 273 persoane, de la 18 la 75 de ani.

×
Subiecte în articol: punctul pe g