x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Dacă dragoste nu e, nimic nu e

Dacă dragoste nu e, nimic nu e

de Adriana V. Paduraru    |    08 Feb 2008   •   00:00

Dragostea n-are vârstă, spu­ne un vechi proverb. Şi tindem să-i dăm crezare dacă ne uităm la ce diferenţe de vârstă există în cuplurile de la Hollywood. Iar exemplele sunt multiple. Noi vă prezentăm o scurtă listă.

 

Cele mai mari diferenţe de vârstă de la Hollywood

 

Dragostea n-are vârstă, spu­ne un vechi proverb. Şi tindem să-i dăm crezare dacă ne uităm la ce diferenţe de vârstă există în cuplurile de la Hollywood. Iar exemplele sunt multiple. Noi vă prezentăm o scurtă listă.

 

EI. La capitolul “El mai în vârstă” conduce detaşat Hugh Hefner. Fondatorul Playboy, în vârstă de 81 de ani, împarte dormitorul cu trei femei: Holly Madison, 28 de ani (foto stânga), Bridget Marquard (34 de ani) şi Kendra Wilkinson, 22 de ani (foto dreapta).

Pe principiul când doi se ceartă al treilea câştigă, Bridget şi Kendra au cam fost înlăturate, favorita nr. 1 fiind Madison. Cu care, de altfel, Hefner şi-a anunţat intenţia de a avea un copil. Şi cum Kendra a susţinut sus şi tare că bă­trâ­nelul n-o mai satisface de mult, nu se ştie dacă va mai sta mult timp în “cuibuşorul de nebunii” al fondatorului Playboy.

Îl secondează Woody Allen (72 de ani), a cărui parteneră, Soon Yi, este cu 35 de ani mai tânără decât el. Nici Billy Joel nu se lasă mai prejos. Diferenţa dintre cei doi parteneri este de 32 de ani, Katie Lee având doar 26 de ani.

În clasament mai sunt incluşi Rod Steward (63 de ani) şi Penny Lancaster (36), diferenţa fiind de 27 de ani. De asemenea, Steven Tyler (59 de ani) are o parteneră cu 26 de ani mai tânără (Erin Brady – 33 de ani). Diferenţa dintre Catherine Zeta Jones (38 de ani) şi Michael Douglas (63) este de “numai” 25 de ani. Cu un an mai mică este “distanţa” dintre L’wren Scott

(40 de ani) şi partenerul său Mick Jagger (64 de ani). Nu mai puţin de 22 de ani este diferenţa de vârstă între actorul Harrison Ford (65 de ani) şi logodnica sa, Ca­lista Flockhart (43 de ani). “Graniţa” de 20 de ani este atinsă de Nicolas Cage (44 de ani) şi partenera sa, Alice Kim (24 de ani). Şi lista ar putea continua cu perechile Marilyn Manson – Rachel Wood (19 ani), Tom Cruise – Katie Holmes (16), Keith Richards – Pati Hansen (13), Jay Z – Beyonce Knowles (12), DJ Adam – Mandy Moore (11).

 

ELE. Nu numai domnii simt nevoia să se afişeze la braţul unor “prospături”. Campioană la capitolul “Ea mai în vârstă” este fără drept de apel Liz Taylor (76 de ani). Diferenţa dintre actriţa cu ochi indigo şi ultimul ei soţ, Larry Fortensky, era de 20 de ani. O secondează Geena Davis (52 de ani), al cărei partener, dr Reza Jarrahy (37 de ani), este cu 15 ani mai tânăr.

Aceeaşi diferenţă de vârstă este între Demi Moore (45 de ani) şi soţul său Ashton Kutcher (30). Penultimul cuplu în clasament este format din Susan Sarandon (61 de ani) şi Tim Robbins (49), diferenţa de vârstă dintre cei doi fiind de 12 ani. “Doar” zece ani îi despart pe Madonna (49 de ani) şi soţul său, Guy Ritchie (39 de ani).

×
Subiecte în articol: magazin vărsta