x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Dalia & Cosmina vă dau "Întâlnire la malul mării"

Dalia & Cosmina vă dau "Întâlnire la malul mării"

de Oana-Maria Baltoc    |    25 Iun 2010   •   00:00
Dalia & Cosmina vă dau "Întâlnire la malul mării"
5783-124435-03_07tv14.jpg● De ce nu o emisiune estivală la poalele munţilor?

Dalia Puşcă:
Pentru că nu există pârtii de schi la malul mării noastre.

Cosmina Păsărin:
Nu ar fi o idee chiar rea să realizezi o emisiune estivală la poalele munţilor, dar trebuie să recunoaştem că marea este mult mai ofertantă şi este singurul loc care te duce cu gândul la vară.


● De ce ar trebui ca telespectatorii să opteze dis-de-dimineaţă pentru o întâlnire la malul mării, la Neptun?

Dalia: În perioada în care eram doar telespectator, îmi plăcea enorm să văd marea zi de zi la televizor din sufrageria mea de la Buzău. Dacă marea e subiectul în propoziţie, atunci sigur este un decor mult mai interesant decât oricare studio. Dacă subiectul e emisiunea, fiecare are motivele proprii pentru care se uită: divertisment, concursuri, muzică, informaţie, nu în ultimul rând invitaţi şi prezentatori.
Cosmina: Vom avea surprize, invitaţi speciali şi multă muzică bună, şi zilnic le vom aduce în case atmosfera şi soarele de pe litoral.


● Care sunt cele mai plăcute amintiri pe care le aveţi de pe litoralul românesc?

Dalia: Cele mai plăcute sunt legate de copilărie şi primii ani petrecuţi cu mama şi tata la Năvodari, dar şi de o escapadă de câteva zile anul trecut cu o prietenă foarte bună la Mamaia. Ne-am propus să ne cazăm la cel mai ieftin hotel, să căutăm plaja cea mai pustie dinspre Năvodari, să facem nudism şi să mergem pe jos pe malul mării până la tabăra de copii pe care n-o mai văzusem din clasa a IV-a. Cât despre distracţie adevărată şi atmosferă boemă, îmi aduc aminte cu drag vacanţele cu cortul la 2 Mai şi Vama Veche.

Cosmina: Cele mai plăcute amintiri sunt întotdeauna legate de întâlnirile pe litoral cu prietenii. Dacă în timpul anului nu apucăm să ne întâlnim, vara litoralul devine locul nostru de întâlnire.


● Tot mai mulţi români aleg să-şi petreacă concediile în alte ţări. Care ar mai fi locurile cu potenţial turistic de pe litoralul românesc?

Dalia: Tot litoralul are potenţial. Pornind de la Portiţa cu Delta alături, ajungând la Vamă, unde s-ar putea specula foarte mult plăcerea împătimiţilor de artă şi muzică şi trecând prin Mamaia sau Neptun-Olimp, unde pot fi satisfăcute cele mai snoabe dorinţe.

Cosmina: Mie îmi place mult Vama Veche. Cred că ar trebui să i se acorde mai multă atenţie. Sunt mulţi oameni relaxaţi acolo, care nu-şi doresc să iasă în evidenţă.


● Unde vă veţi petrece voi anul acesta zilele libere?

Dalia: Eu plec la Verona şi sigur voi vizita şi Veneţia zilele acestea. Mi-am dorit de mult timp să văd măcar o parte din nordul Italiei. Iar în toamnă, după emisiune, mi-am programat deja o revizitare a unor buni prieteni din Spania, Valencia-Castellon. Încercaţi Peniscola-Oropesa-Benicassim.

Cosmina: Anul acesta renunţ la vacanţa cu prietenii: am ales să mă odihnesc mai mult şi să-mi schimb locuinţa cu una mai mare. În felul acesta îmi voi încărca bateriile şi voi fi în cea mai bună formă din 5 iulie, când vom începe emisiunea pe litoral şi voi avea parte şi de vacanţă.


● Profesional vorbind, se spune că femeile lucrează mai bine cu bărbaţii decât cu o altă femeie. În cazul vostru cum stă treaba?

Dalia: Am comparat diversele situaţii profesionale în care am evoluat de-a lungul timpului: Trupa DP2, Neaţa cu Brenciu, Alpha TV, Realitatea TV. În nici o echipă părerile membrilor n-au coincis sută la sută, întotdeauna s-a ajuns însă la un numitor comun şi s-a avut în vedere scopul: să iasă bine emisiunea, transmisiunea. Pentru mine, nu există diferenţe între colaborarea cu bărbaţii sau femeile. Iar după aproape patru luni de Întâlnire/2 am tras nişte concluzii care nu pot decât să ajute pe oricine: pentru a rezista căsnicia, faceţi abstracţie de soacre, comunicaţi cu partenerul şi iubiţi-l!

Cosmina: Evident că a fost nevoie de timp şi răbdare pentru a lega această relaţie, dar am reuşit să ne cunoaştem mai bine şi dincolo de această relaţie profi am legat şi o relaţie de prietenie. Sper că Dalia nu mă contrazice când spun asta.

×
Subiecte în articol: vedete