x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Dan Negru: căpitan pentru 15 stewardese

Dan Negru: căpitan pentru 15 stewardese

de Roxana Ioana Ancuta    |    Oana-Maria Baltoc    |    05 Iun 2009   •   00:00
Dan Negru: căpitan pentru 15 stewardese

Face ce face la Antena 1 şi tot între femei frumoase nimereşte. Nu este vorba de Brad Pitt, nici de Colin Farrell sau de vreun alt actor de la Hollywood cu lipici la sexul slab, ci de un prezentator român cu priză la public. De data aceasta, Dan Negru le-a părăsit până în toamnă pe doamnele şi domnişoarele de la "Te pui cu blondele" şi s-a transformat din profu' de cultură generală în căpitan de aviaţie pentru 15 fete superbe.

SALARIU DE 4.000 DE EURO
Preţ de patru ediţii ale emisiunii "Vreau să fiu stewardesă", începând cu 14 iunie, aspirantele la titlul de însoţitor de zbor se vor lupta pentru a fi angajate ale companiei Tarom. Fericita câştigătoare va deveni şi imaginea Companiei Naţionale de Transporturi Aeriene a României pentru următorul an. Şi, un amănunt deloc de neglijat, care dovedeşte că lucrurile bune nu vin niciodată singure, salariul începătoarei va fi de 4.000 de euro!

Juriul concursului este format din specialişti ai Academiei Române de Aviaţie, aşa că probele la care vor fi supuse concurentele sunt cât se poate de serioase şi ilustrează fidel pregătirea necesară unei însoţitoare de bord. Timp de patru săptămâni, toate cele 15 potenţiale stewardese vor fi cantonate într-o casă şi vor trebui să treacă prin diverse încercări şi antrenamente crunte, totul sub supravegherea camerelor de filmat amplasate în casa concurentelor.

Aşa că veţi fi puşi la curent cu cele mai vesele, tensionate sau emoţionante momente ale vieţii în şcoala de stewardese de luni până vineri, între orele 15:30 şi 16:00. Iar duminica, de la 20:30, în cadrul unei gale fastuoase, candidatele la titlul de Miss Tarom vor trebui să mai treacă printr-o serie de probe.

În prima ediţie a galei vor fi eliminate cinci concurente, iar în următoarele câte una, în finală ajungând cele mai inteligente şi mai frumoase şapte candidate. Şi ca să meargă treaba ca unsă, fiecare fată va beneficia de ajutorul unei vedete.

PROBA DUTY FREE
Dan Negru ne-a dezvăluit că printre probe se numără şi cea a simulatorului de zbor, pentru susţinerea căreia vor trebui să facă o excusie până la vecinii bulgari, care se pot lăuda că îl au în dotare. Însă proba la care ar vrea să le supună Dan Negru pe concurente este una financiară: "Le-aş pune să stea o lună de zile în preajma mea şi să vadă cât sunt de econom, în comparaţie cu ele care sunt foarte cheltuitoare.

În câteva minute, cât le-am văzut la machiaj, mi-am dat seama că sunt foarte cochete. Scanam preţurile produselor pe care le foloseau. Le dau cinci euro şi le las să supravieţuiască în duty free. Eu sigur m-aş întoarce cu banii înapoi."

×
Subiecte în articol: vedete