x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Dana Nalbaru are casa noua

Dana Nalbaru are casa noua

de Adrian Vaduva    |    11 Noi 2005   •   00:00
Dana Nalbaru are casa noua
MONDEN
In ultima perioada, ex-componenta trupei HiQ, Dana Nalbaru, a devenit o rasfatata a zeitei Fortuna. S-a casatorit cu actorul Dragos Bucur, are un nou album pe care il va lansa oficial cel mai probabil la sfarsitul acestui an si, de curand, si-a luat o casa noua. "In urma cu o saptamana a fost ziua mea, iar acest apartament a fost cel mai frumos cadou pe care ni l-am facut noua insine. Inainte locuiam intr-o garsoniera inchiriata si era foarte greu in special din cauza lipsei spatiului", a declarat cantareata. Insa orice lucru are intotdeauna doua fete: una buna iar alta proasta. Si in cazul Danei, aceasta axioma se dovedeste a fi adevarata. S-a mutat in propria casa, insa aranjarea apartamentului ii ocupa tot timpul liber. "Am terminat cu dormitorul, insa mai am de lucru la celelalte camere, insa ma bucur ca dispunem de mult mai mult spatiu", a mai adaugat artista.

In ceea ce priveste noul sau material discografic, acesta se gaseste de cateva saptamani pe piata, insa lansarea oficiala nu a fost inca hotarata. Totul depinde de aparitia celui de-al doilea extras pe single. Aici este de fapt dilema: producatorii impreuna cu interpreta inca nu s-au decis care este urmatoarea piesa ce va beneficia de un videoclip: o balada sau o melodie mai ritmata. Ramane de vazut care va fi rezultatul final.

Tom Boxer, duet cu o rusoaica


Zilele acestea DJ Tom Boxer lucreaza intens la un proiect alaturi de o frumoasa rusoaica pe nume Oxana. Chiar daca nimeni nu a auzit inca de protejata sa, DJ-ul scolit la Londra este convins ca aceasta se va impune imediat pe plaiurile mioritice si nu numai: "Are toate atuurile pentru a deveni star in adevaratul sens al cuvantului. Pe langa faptul ca arata bine, Oxana are si o voce nemaipomenita. Sunt sigur ca inca de la prima aparitie va face senzatie". (A.V.)

Bogdan are o noua formatie


Liderul trupei El Negro, Bogdan Negroiu, a schimbat componenta fomatiei al carei conducator este. "Atat eu cat si ceilalti baieti am ajuns la concluzia ca prioritatile noastre s-au schimbat si, prin urmare, colaborarea noastra a luat sfarsit. Asa ca, El Negro are o noua componenta. Suntem sase baieti pana acum, dar numarul nostru va mai creste intrucat avem nevoie si de un saxofonist. Si stilul nostru muzical va suferi cateva modoficari", a declarat Bogdan. Insa asta nu e tot! Negroiu ia in calcul si schimbarea numelui dar, pana acum, nu a gasit unul mai bun. Iar la inceputul anului urmator, cantaretul spera sa apara si un album in noua formula. (Adrian Vaduva)

DESPRE SEFI
- Popescule, de ce vii asa tarziu?
- Pai, sefu’, mi-ati spus ieri sa-mi citesc ziarul acasa...

Doi colegi stau de vorba:
- Ai auzit? A murit sefu’.
- Da. Si ma tot intreb cine a mai murit o data cu el.
- De ce?
- Pai scria in anuntul din ziar ca "o data cu el a murit unul dintre cei mai capabili angajati ai firmei noastre".

Un patron catre altul:
- Cum de angajatii tai sunt mereu asa punctuali?
- Simplu: am 30 de angajati si 20 de locuri de parcare.

Seful catre secretara: - Cine ti-a spus ca doar pentru ca te-am sarutat de cateva ori ai dreptul sa lenevesti toata ziua?
- Avocatul meu.

Intre colegi:
- De ce nu lucreaza Ionescu saptamana asta?
- Il inlocuieste pe sefu’.

Angajatul catre sef:
- Mi-ati promis ca imi mariti salariul, daca sunteti multumit de mine...
- Cum pot fi multumit cu cineva care cere marire de salariu?!

La interviu:
- Sunteti casatorit?
- Nu.
- Ne pare rau, noi avem nevoie de persoane care sunt obisnuite sa se subordoneze...
×