x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun David Beckham a devenit primul bărbat care va apărea singur pe coperta "Elle"

David Beckham a devenit primul bărbat care va apărea singur pe coperta "Elle"

10 Apr 2012   •   13:34
David Beckham a devenit primul bărbat care va apărea singur pe coperta "Elle"

Fotbalistul David Beckham este primul barbat care va aparea singur pe coperta editiei britanice a revistei "Elle", scrie Daily Mail.

"Elle este o revista prestigioasa care se bucura de o recunoastere internationala. Sunt onorat de faptul ca am fost ales sa devin primul barbat care va poza singur pe coperta acestei reviste", a spus David Beckham.

Numarul din luna iulie al revistei Elle va fi "un salut adresat Jocurilor Olimpice prin intermediul unei vedete de talie mondiala, renumit atat pentru stilul sau vestimentar, cat si pentru calitatile sale atletice".

In trecut si alti barbati au aparut pe coperta revistei Elle, dar acestia au pozat de fiecare data in compania unor vedete feminine: Paul Weller a pozat alaturi de Kate Moss, in februarie 1997, Ewan McGregor alaturi de Renee Zellweger, in ianuarie 2001, iar Liam Gallagher a aparut alaturi de Nicole Appleton, in noiembrie 2003.

David Beckham nu este deloc strain de cariera de fotomodel si a aparut de nenumarate ori in pictoriale si in reclame. Fotbalistul englez a pozat de curand in lenjerie intima pentru a-si promova propria linie creata in colaborare cu brandul H&M.

×
Subiecte în articol: fotbal revista elle david beckham