x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun David Beckham aşteaptă copilul "Nr. 4"

David Beckham aşteaptă copilul "Nr. 4"

de Sînziana Stancu    |    09 Ian 2011   •   20:10

Se zvonea încă de-acum patru-cinci ani că David şi Victoria Beckham vor să îşi mărească familia cu încă un copil. Zvonul s-a adeverit abia acum.

Cel de-al patru copil al cuplului se va naşte în vară, a anunţat duminică purtătoarea de cuvânt a Victoriei Beckham, refuzând să dea amănunte presei despre data posibilă a venirii lui pe lume şi nici depre faptul că ar fi băiat sau fată, scrie BBC online.

Cuplul are deja trei băieţi, pe Brooklyn, de 11 ani, Romeo, de 8 ani, şi Cruz, de 5 ani. Familia fostei vedete de la Manchester United locuieşte acum la Los Angeles, unde are un contract cu LA Galaxy.

David s-a căsătorit cu Victoria, fostă membră a grupului muzical Spice Girls, în 1999. Grupul, care s-a reunit în 2007 pentru un turneu muzical în întreaga lume, a vândut 75 de milioane de discuri cu celebrele sale melodii din anii '90, între care "Wannabe", "Mama" sau "2 Become 1", iar Victoria, în ultimii ani, s-a reorientat către o carieră în lumea modei, lansându-şi propria marcă, cu succes. Proiectul unui al patrulea copil l-a dezvăluit recent revistei Vogue, în numărul care va apărea în februarie. "Poate că într-o zi va apărea un alt copil, dar în momentul de faţă cred că şansele să fie o fată sunt mai degrabă puţine", le-a declarat Victoria celor de la Vogue. 

×
Subiecte în articol: david beckham