x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun “Dead man” mai viu ca niciodată de ziua lui! La mulţi ani, Smiley!

“Dead man” mai viu ca niciodată de ziua lui! La mulţi ani, Smiley!

de Cosmina Stoicescu    |    27 Iul 2012   •   12:59
“Dead man” mai viu ca niciodată de ziua lui! La mulţi ani, Smiley!

Azi noapte, gasca Hahaha, alaturi de familie si prieteni, i-au facut lui Smiley cea mai tare petrecere surpriza de ziua lui, pe care au organizat-o din timp impreuna cu Nicusor Stan, presedintele locatiei care a gazduit evenimentul, Complexul Ambasad’or Otopeni. Andrei a fost chemat pentru un concert in cadrul unei petreceri private si a fost preluat de la intrare, conform scenariului, de catre domnul Stan si de catre sunetistul sau. La intrarea in restaurant a fost asaltat de confetti, familie, prieteni, “familia' Hahaha si multe, multe cadouri “zambarete', primul deschis fiind cel de la parintii sai, o fotografie cu personajul favorit – “Charlie Chaplin'.

Petrecaretii au intrat imediat in atmosfera si au dansat pe ritmurile remixate de Paul Damixie de la Radio Killer, care a incins platanele pana dimineata. Bineinteles ca in playlist-ul sau au fost incluse pisele vechi ale trupei Simplu, pe care Andrei a facut o demonstratie live de dans, dar si ultimele hit-uri ale casei de discuri manageriate de sarbatorit. Parintii lui Smiley au fost prezenti si au dansat alaturi de invitati pana la sfarsitul petrecerii.

Alex Velea a venit insotit de frumoasa sa sotie, iar Radio Killer au aterizat direct de pe aeroport, proaspat intorsi de la show-ul Avicii, sustinut in Barcelona. Cu totii au dansat pana la rasarit, iar cand soarele a inceput sa incalzeasca atmosfera, invitatii s-au hotarat sa se racoreasca in piscina.


×