x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Decesul fiului lui John Travolta, provocat de "tulburări cerebrale"

Decesul fiului lui John Travolta, provocat de "tulburări cerebrale"

06 Ian 2009   •   00:00
Decesul fiului lui John Travolta, provocat de "tulburări cerebrale"

Jett Travolta, fiul actorului american John Travolta, a decedat, vineri, din cauza unei "tulburări cerebrale", a declarat un reprezentant al biroului de servicii funerare din Bahamas, după autopsie, informează Reuters, citată de Mediafax.



Autorităţile din Bahamas nu au făcut publice rezultatele autopsiei, efectuată în prezenţa medicului familiei Travolta. Inspectorul de poliţie Reginald Ferguson a declarat că rezultatele autopsiei nu vor fi date publicităţii, deoarece cazul nu este unul de natură penală. Keith McSweeney, directorul casei de pompe funebre Restview Memorial Mortuary din Freeport, unde corpul adolescentului a fost trimis pentru autopsie, a declarat presei că pe certificatul de deces al lui Jett Travolta apare menţiunea "tulburare cerebrală" la secţiunea "cauza decesului". Jett, în vârstă de 16 ani, suferise o serie de crize cerebrale în trecut. El a fost găsit fără cunoştinţă în baia reşedinţei de vacanţă a familiei sale din Old Bahama Bay, din Bahamas, în cursul dimineţii de vineri. Decesul a fost pronunţat după ce Jett a fost transportant cu o ambulanţă la spitalul Rand Memorial din Freeport.

Cei doi actori, care mai au o fiică în vârstă de opt ani, Ella, au dat publicităţii o declaraţie, duminică, în care indicau că "au inima sfâşiată de durerea provocată de pierderea fiului lor". John Travolta şi paramedicii au încercat, fără succes, resuscitarea lui Jett. Declaraţia familiei Travolta nu a făcut nicio referire la trecutul medical al lui Jett şi nici la cauza decesului acestuia. Avocaţii familiei Travolta, Michael Ossi şi Michael McDermott, au fost, totuşi, citaţi de presă, duminică, spunând că Jett a suferit din cauza unor crize cerebrale severe, care pot conduce la pierderea cunoştinţei. Jett se afla, de mai mulţi ani, sub tratament împotriva atacurilor cerebrale, administrându-i-se medicamentul Depakote, au declarat Ossi şi McDermott pentru site-ul tmz.com.Ei au adăugat că administrarea acestui medicament a fost întreruptă, după ce acesta şi-a pierdut eficacitatea şi a provocat efecte secundare. Travolta şi soţia lui au declarat că Jett era bolnav din copilărie, când fusese diagnosticat cu sindromul Kawasaki, o maladie care provoacă inflamarea vaselor sangvine.
John Travolta, în vârstă de 54 de ani, este actor, dansator şi cântăreţ şi este cunoscut pentru rolurile sale din filme precum "Febra de sâmbătă seara" şi "Pulp Fiction", pentru care a fost nominalizat la premiile Oscar. De asemenea, a câştigat un premiu Globul de Aur pentru rolul din filmul "Un mafiot la Hollywood". Este căsătorit cu actriţa Kelly Preston, în vârstă de 46 de ani, din 1991.

×
Subiecte în articol: lumea travolta jett