x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun “Deget în fund” aruncă Germania şi Mexic într-un scandal diplomatic

“Deget în fund” aruncă Germania şi Mexic într-un scandal diplomatic

de Corina Andriuta    |    01 Feb 2008   •   00:00
“Deget în fund” aruncă Germania şi Mexic într-un scandal diplomatic

11:32 • Hitul “Finger im Po, Mexiko” (Deget în fund, Mexic) domină de mai multe săptămâni topurile din Germania. Versurile sale, care conţin referiri geografice şi scantologice au stârnit un imens scandal pe axa Ciudad de Mexico – Berlin, scrie Der Spiegel, citată de lenta.ru.

Hitul “Finger im Po, Mexiko” (Deget în fund, Mexic) domină de mai multe săptămâni topurile din Germania. Versurile sale, care conţin referiri geografice şi scantologice au stârnit un imens scandal pe axa Ciudad de Mexico – Berlin, scrie Der Spiegel, citată de lenta.ru.

ACUZE. Jorge Castro-Valle Kuehne, ambasadorul Mexicului în Berlin, şi-a exprimat nemulţumirea în legătură cu melodia care se bucură de popularitate în Germania dar care jigneşte Mexicul. Presa a scris că Jorge Castro-Valle Kuehne a trimis o plângere EMI, companiei de înregistrări care a difuzat cântecul: ”Sunt sigur că puteţi înţelege, cântecul a stârnit furie în rândul membrilor comunităţii mexicane din Germania, care au dreptate să fie nemulţumiţi pentru că numele Mexicului este folosit în acest mod lipsit de respect şi respingător”.

NEDUMERIRE. Piesa este scrisă şi interpretată de cântăreţul Mickie Krause (34 de ani), care s-a lansat cu melodii precum “Go Home, You Old Shit” şi “10 Naked Hairdressers”. Krausel nu înţelege însă de ce melodia a creat atâta vâlvă. “Cred că ambasadorul are prea mult timp dacă îşi poate petrece atâta vreme făcându-şi griji în legătură cu un deget în fund”, a afirmat Mickie Krause, citat de Bild. Solistul a mai declarat pentru acelaşi cotidian că melodia incriminată trebuie privită cu simţul umorului: “Pe scenă, cânt de asemenea Finger in the vagina, Bosnia-Herzegovina şi nimeni nu s-a agitat din cauza asta”.

 

Mickie Krause-Finger im Po Mexiko

 

×
Subiecte în articol: magazin