x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Demi More şi-a confundat soţul cu dublura acestuia

Demi More şi-a confundat soţul cu dublura acestuia

13 Ian 2011   •   14:15
Demi More şi-a confundat soţul cu dublura acestuia
Sursa foto: Mario Anzuoni/REUTERS

Pe platoul de filmare al celui mai recent film al lui Aston Kutcher, Demi Moore s-a îmbrăţişat de nenumărate ori cu dublura pentru cascadorii a acestuia. Colin Owens, cel care îl înlocuia pe Kutcher în diferite scene pentru filmul "No Strings Attached", s-a tot trezit luat în braţe de actriţa în vârstă de 48 de ani deoarece din spate cei doi arătau exact la fel. "Nu doar o dată Demi a venit din spate şi, ştii, m-a îmbrăţişat crezând că sunt Ashton, deoarece eram îmbrăcaţi la fel", a spus actorul, citat de contactmusic.com.

În orice caz, Owens a adăugat că, de fiecare dată, Moore a realizat imediat cum că nu este vorba de soţul ei şi nu a încercat niciodată să îl sărute. El spune, de asemenea, că s-a abţinut de la a face vreun gest reciproc îmbrăţişărilor ei. "Nu! Este o femeie minunată. Este o prietenă..deci, nu", a răspuns el imediat întrebării dacă a fost tentat de a face vreun gest.

Pe de altă parte, Ashton dezvăluie secretul căsniciei lui cu Demi, spuncând că relaţia lor funcţionează minunat pentru că amândoi sunt actori. Întrebat dacă soţia sa a fost vreodată geloasă din cauza scenelor fierbinţi pe care el le are de împărţit în film cu Natalie Portman, Kutcher a răspuns foarte relaxat. "Nu, partea frumoasă a relaţiei noastre ste că amândoi suntem actori şi amândoi înţelegem ce avem de făcut atunci când lucrăm şi ce implică asta. Asta este partea bună a faptului că m-am căsătorit cu o actriţă!", a spus Kutcher amuzat.

Actorul a mai vorbt şi de faptul că se concentrează foarte mult pentru a susţine căsnicia lui cu Moore, adăugând că îi face mare plăcere să utilizeze reţelele de socializare pentru a-i face surpriue şi a-i lăsa mesaje afectuoase soţiei sale. "Trimiţând scrisori romantice pe Facebook sau Twitter este amuzant. Într-un fel, nu este cu nimic diferit de a-i trimite flori la birou. Îţi declari iubirea în văzul lumii. Cui nu îi place să fie adorat public?", a mai explicat actorul.

×
Subiecte în articol: demi moore Ashton Kutcher