x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Descoperind pe Facebook o poză sexy cu fiica lui, tatăl hotărăște să îi dea o lecție...

Descoperind pe Facebook o poză sexy cu fiica lui, tatăl hotărăște să îi dea o lecție...

19 Oct 2015   •   17:03
Descoperind pe Facebook o poză sexy cu fiica lui, tatăl hotărăște să îi dea o lecție...

Văzând fotografia sexy pe care fiica a postat-o pe Facebook, tatăl a decis să îi dea o lecție de neuitat acesteia.

În fiecare zi putem observa pe rețeaua de socializare diferite selfie-uri și instantanee, tinere care pozează în posturi senzuale, dorind să pară cât mai sexy. Dar ce se întâmplă atunci când pozele nu sunt văzute doar de prieteni și colegi? Care este oare reacția părinților în astfel de situații?

În ciuda faptului că există setări cu ajutorul cărora copiii pot să ascundă pozele de ochii mamelor sau taților, uneori se întâmpla ca trucurile să dea greș. Acesta a fost și cazul unei fete care a postat o fotografie prea sexy pentru gustul tatălui său, scrie www.abc.es.

Adolescenta, a cărei identitate nu se cunoaște, a uploadat pe Facebook o poză în care își expunea picioarele într-o postură senzuală: în pantaloni scurți sau în lenjerie intimă și încălțată cu o pereche de șosete lungi, peste genunchi, tânăra se relaxa în pat, pe fundal observându-se un laptop și o ceașcă cu cafea.

Tatăl a descoperit imaginea și departe de a-și ieși din fire, a hotărât să îi dea o lecție pe care să nu o uite prea curând: a postat pe Facebook o fotografie în care imita postura adoptată de adolescentă. Hilaritatea situației nu e greu de imaginat. În instantaneu, se puteau observa picioarele tatălui, încălțat cu șosete scurte colorate și evident, o ceașcă de cafea și același laptop.

Bineînțeles, bărbatul a stârnit amuzamentul internauților și a primit mii de like-uri și sute de comentarii. Fotografia a devenit atât de celebră pe rețeaua de socializare, încât fratele tinerei a postat-o pe Imgur, cu descrierea „Sora mea a postat poza aceasta pe Facebook, iar tata a răspuns așa.”

Imaginea a primit alte zeci de comentarii, precum „Tatăl tău are picioare frumoase și ciorapi drăguți.”, „E singur tatăl tău?” sau „Nu pot să nu îmi fac griji că s-ar putea ca ceștile de cafea să se verse pe tastatură.” 

×
Subiecte în articol: facebook